Στέφανος Κασσελάκης: Εκτός εαυτού η Ελένη Λουκά ούρλιαζε «είσαι του σατανά, είσαι ανώμαλος» [βίντεο]

Κοινοποίηση:
875_22b22d58-5545-4a53-8f2f-432b14baf2f1

Η Ελένη Λουκά το πρωί της Κυριακής (24/9) την «έστησε» στον Στέφανο Κασσελάκη έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη, και μάλιστα μόλις τον είδε, άρχιζε να φωνάζει «ντροπή σου, είσαι του σατανά, είσαι ανώμαλος».


Όταν, μάλιστα, οι παριστάμενοι προσπάθησαν να απωθήσουν την Ελένη Λουκά, ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη και ζήτησε ηρεμία λέγοντας προς την γυναίκα που τον έβρισε «σέβομαι την άποψή σου» πριν τελικά να κατευθυνθεί στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω αν θα πάει στην κόλαση ο Κασσελάκης, πάντως είναι προτιμότερο να είσαι στην κόλαση με το σατανά παρά στον παράδεισο με τη Λούκα και τον κάθε ψυχοπαθή θρησκόληπτο.

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ.
    Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΛΑΚΑΙΝΑ…. ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΗΤΙΚΙΑ….. ….

  3. Κοιτάχτε πώς ορμάνε οι λιγούρες οι γριές πάνω του. Δεν πρόκειται να σας γαμήσει ρε μαλακισμένες, δεν είναι άντρας. Η Λουκά αυτές έπρεπε να ξεφωνήσει πρώτα. Τον πουστάρχη τον Καραμανλή δεν τον ψήφιζαν γιατί ήταν ωραίος άντρας; Σιγά τον ωραίο! Θα μας πάρουν στο λαιμό τους οι γριές ανώμαλες που θέλουν πούτσα τεκνού, χήρες ή που δεν τις γαμάνε οι άντρες τους.

  4. Μπράβο σου Ελένη Λουκά. Τα λογικά είπες σε μια παράλογη στην πλειοψηφία Ελλάδα. Αλίμονο από εμάς τις κότες του καναπέ. Άξια.

  5. Αυτή η ψυχοπαθής με τη μάσκα και τα πλαστικά γάντια είναι για πολύ ξύλο !!!

  6. Η Γνωστή παλαβή Λουκά δίνει ακόμη ένα ρεσιτάλ βλακείας, φανατισμού και χριστιανοταλιμαμισμού … Είναι η ίδια που πήγε και έβριζε στη κηδεία του Τζίμη Πανούση –ασέβεια προς νεκρό — και όλα τα υπόποιπα ρεσιτάλ ηλιθιότητας που έχει δώσει … Και όχι φασισταριά ,όσοι λέμε όχι σε αυτές τις συμπεριφορές δεν είμαστε gay , ροδελάκηδες και ότι άλλο βλακώδες επίθετο μας προσάπτετε , λέμε όχι στον ταλιμπανισμό και τον μεσαίωνα..

  7. Πάντως η σούφρα του ελληνοαμερικλάνου έχει γίνει σαν ντιβανοκασέλα.

  8. Αυτό το “σέβομαι την άποψη σου” να το ακούσουμε σε πιο σοβαρά θέματα, περιλαμβανομένης της επιστημονικής άποψης για “φλέγοντα” θέματα

  9. μπραβο στη λουκα!
    ειναι η μονη απ τον ΜΗ αριστερο χωρο,που αγωνιζεται σταθερα χρονια τωρα για τα πιστευω της.
    κανεις αλλος αγωνιστης του πληκτρολογιου δεν το κανει!

  10. Αυτός δηλαδή θά φωνάζει (έξω η βάσεις από την Ελλάδα,η το άλλο,, φονιάδες των λαών αμερικανοί;;;) εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ τούς βλέπω στης επόμενες εκλογές στο δύο τής εκατό, άντε καί στα τσακιδια προδότες.

  11. Λίγο ακόμα ήθελε ο λούγκρας να βγει εκτός εαυτού και να την βαράει με το στριγκάκι. Μπράβο στη Λουκά γιατί έχει μεζέα μεγαλύτερα απ´ το κεφάλι του χαλιαμουτράκη. Όσο για τις συριτσούλες παρακάτω που μιλάνε για γραφικότητες ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τον κ@λο τους και ας αποθανατίσουν τη στιγμή

  12. Μήπως την βάζουνε για να εξευτελιστούν οι χριστιανοί και να ταυτιστεί ο χριστιανός με κάτι γραφικούς τύπους, τύπου Λουκά; Λέω, μήπως;

  13. Μια κοινωνια π@υστηδων και χριστιανοταλιμπαν ερχονται σε αντιπαραθεση με δημοκρατικο διαλογο. Ζουμε εποχες μεσαιωνα.

  14. Μια σκηνη,ολη η πραγματικη ιστορια της Ελλαδας.Μπραβο στην Λουκα για την Αυθεντικοτητα της παρανοιας της,μπραβο και στον κ.Κασσελακη που αντιμετωπιζει τον καθε εναν με εφυες ενδιαφερον.

  15. Οι αρχαίοι έλληνες απαγόρευαν στους π@@στηδες να καταλαμβάνουν ανώτερα αξιώματα και όχι μόνο αυτό τους απαγόρευαν ακόμα και να παίρνουν τον λόγο στις δημόσιες συγκεντρώσεις και εμείς οι σύγχρονοι έλληνες σε λίγο τον π@@στη θα τον κάνουμε πρωθυπουργό. Μπράβο στην Λουκά όσο γι΄αυτούς που την λοιδωρούν θα είναι σαν και τον κασελάκη.

  16. Για αυτο ειμαστε με τον Κασελακη λέει η κλώσα το κομματόσκυλο που ανέβασε το βιντεο.Αντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τώρα.

  17. όλες αυτές οι ψwlouδες που μαζεύτηκαν πίσω και φαίνονται στην φώτο…. μου θυμίζουν αυτές τις “γιαγίαδε” που έβλεπαν στο πρόσωπο του τότε 35άρη Τσίπρα…τον εγγονό τους!!! Ψηφοφόροι του συριζα….να ξέρετε: Εχετε και ΕΣΕΙΣ ευθύνη με τους Βαρουδάκηδες, Κατρούγκαλους, Γκοτζιάδες, Αποστολάκηδες, Τσίπρες, κλπ που μας έχουν διαλύσει μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια!!!! Δεν είστε αυτή τη φορά “να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο!!” Ξέρετε ποιον ψηφίζετε!!!!

  18. Δεν κατάλαβα τι λάθος είπε η κυρία και γιατί να την.μαζεψουν όπως έγραψε κάποια αναγνώστρια λοπης..Μήπως δεν είναι του σατανά οποίος προσβάλει την ύπαρξη του.? Μήπως δεν είναι σατανάς οποίος παραβλέπει την εντολή του Θεού αυξανεστε και πληθηνεστε?πως δηλαδή να γίνει αυτό με 2 Αντρές?? Συνέλθετε εκεί στην Ελλάδα.ο άνθρωπος εκτός από σατανάς είναι και άσχετος με την πολιτική,κΙ θα σας οδηγήσει στην καταστροφή. Φυσικά τα αριστεροειδης καθάρματα ανα τον κόσμο είναι με την νέα τάξη πραγμάτων.και κλείνω με ένα σχόλιο που έγραψε η στήλη που το δημοσίευσε,ότι τάχα αυτή είναι η διαφορά μας.Οχι κύριοι και κυρίες του κασελακη η διαφορά μας είναι ότι είμαστε φυσιολογοι,ότι πιστεύουμε στην θρησκεία πατρίδα οικογένεια ότι μας καθορίζει.Αν εσάς σας καθορίζει ότι δηποτε άλλο τραβάτε στην Τουρκία η σε χώρες με μαύρους. Καθαρμματα

    1. Το χειρότερο από όλα και πιο επικίνδυνο ειδικά για τους νέους είναι ότι με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι φυσιολογικοί, όλη αυτή η κατάσταση της κλεψιάς, παρανομίας, κοροϊδίας, προδοσίας είναι η κανονικότητα. Λάου Λάου τα πάνε τα πράγματα και τα αλλάζουν όλα χωρίς αντίδραση μιας και οι ηλίθιοι δεν μπορούν ούτε να καταλάβουν ούτε να αλλάξουν.

  19. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ!!!!ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ …ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΥΣ…ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!!!

  20. ΦΟΒΕΡΗ !!
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
    ΜΙΑ…
    ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΤΡΕΜΟΥΝ ,ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ.

    1. Σοβαρά τώρα; Και μάλιστα στο όνομα της ορθόδοξης πίστης λες αυτές τις παπαριές; Ή σε βολεύει που την είπε στον “αντίπαλο”. Το επόμενο βήμα ποιο είναι, κρέμασμα στο Σύνταγμα; Πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή, ότι αυτός ο τρόπος σας κατατάσσει σε όχλο, δυσφημίζετε την πίστη και τους πιστούς, πράγμα που εκμεταλλεύονται στο φουλ οι αλητήριοι της εξουσίας με αποτέλεσμα να τους παίρνει όλους η μπάλα της γραφικότητας. Έτσι κάνουν ότι θέλουν οι αχυράνθρωποι των κυβερνώντων κι αν κάποιος άνθρωπος πει και πέντε αλήθειες έχει τη στάμπα του χριστιανοταλιμπαν αυτόματα αφού έτσι λέει ο “σύμβουλος της επικοινωνίας”. Πληρώνονται αδρά γι αυτό. Ωστόσο, συμπεριφορές σαν του νούμερου στο βίντεο που τσιρίζει σαν δαιμονισμένη κότα γίνονται χειρότερες από γραφικές. Ξυπνάτε γιατί χαθήκαμε, δε χανόμαστε, έχουμε χαθεί απλώς ρεμβάζουμε υπνωτισμένοι και αμολάμε και πέντε μπούρδες έτσι για σάλτσα αντίστασης και καλά.

      1. Γράφεις σχόλια με όνομα κανένας, μιλάς για πίστη ενώ δεν έχεις ανοίξει έστω μια σελίδα από την Αγία γραφή,Μιλάς για δυσφημιση όταν ο κασελακης βγαίνει δημόσια με φουστάνακια και γοβες,και έτσι θα σε εκπροσωπεί,όπως και την Ελλάδα σαν αντιπολίτευση εσένα μπορεί να μην σε πειράζει γιατί εισε τις ίδιας φατρίας και έχεις τις ίδιες προτιμήσεις δικαίωμα σου όπως λέει και μια κυπριακή παρόμοια με τον κ…λο ο καθένας κάνει ότι θέλει, όμως ως εκεί. Η ιδέες σας ,η ιδεολογία σας ,τα πιστεύω σας δεν σας δίνουν δικαίωμα να διεκδικατε το παραμικρό.Δεν ξέρω αν σε ενόχλησαν τα 3 πράγματα που μας καθορίζουν η πατρίδα η θρησκεία και οικογένεια, γιατί όπως καταλάβω εσάς σας καθορίζουν αλλά 3 πράγματα τα οποία αν γράψω απλά δεν θα μου δημοσιεύσουν το σχόλιο.

        1. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ? ΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ,!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ!!!

  21. Ας τη μαζέψει κάποιος επιτέλους. Ζουρλομανδύα θέλει το σούργελο.

    1. Εγώ λέω να αφήσουμε εσάς με την ανωμαλία και το ψέμα να περιφέρεστε ελεύθερα και να μολύνεται την κοινωνία….Σε λίγο διάστημα από τώρα θα φάτε καλά όλοι η τάχα μου ψευτοκουλτουριάρηδες….

    2. Για ποια απο τις δυο λες;Τη Λουκα ή την Κασελάκη;

      1. Για την πουστάρα το λέει, αυτό είναι η ανωμαλία όχι κάποιος που διαμαρτύρεται για τη ύβρη προς το ανθρώπινο σώμα…

Comments are closed.