Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ – ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΑΓΓΙΞΕ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ – ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΜΩΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Κοινοποίηση:
16_mai_2022_kausima_venzini

Η τιμή της βενζίνης ξεπέρασε τα 2 ευρώ αλλά οι δρόμοι ήδη έχουν γεμίσει από τους εκδρομείς του Πάσχα. Η χώρα μας, βρίσκεται στις επτά χώρες με την πιο ακριβή τιμή στα καύσιμα όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα.

Η κατάντια ενός λαού που τον “σφάζουν” και του αδειάζουν την τσέπη χωρίς να μιλάει…

Screenshot 2024-05-01 123443

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα πρέπει να ευημερεί. Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

  2. Μην έχετε παράπονο αδέρφια….στην ακρίβεια είμαστε μέσα στα πιο πλούσια κράτη του κόσμου, δεν είναι και λίγο!

  3. Στα υπολοιπα τροφιμα,κλπ πρεπει να ειμαστε μεσα στης δεκα πιο ακριβες χωρες μαζι με την τουρκια που εχει πλυθωρισμο 80% και εμεις 3% πληθωρισμο.

  4. Παρακαλάω να φτάσει η βενζίνη 5 € το λίτρο.
    Τότε να σας δω ρε κ@ριολιδες τι θα κάνετε………..
    Θα παίρνεται πάλι τους δρόμους?
    Αν ναι, λεφτά υπάρχουν οπότε μη παραπονιέστε.

  5. H ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΛΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΠΕΣΙΑΛ ή ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ. ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ?

  6. Δυστυχώς συμφωνώ με το “παρταλι” όπως αναφεραιται πιο κάτω, έτσι λοιπόν και για άλλο ένα Πάσχα καθώς και το καλοκαίρι πού θα ακολουθήσει θα δούμε το παράδοξο πώς γίνεται τόσοι πολλοί να έχουν την δυνατότητα να φύγουν κλπ. Κλπ.

  7. Και τί θέλετε να κάνει ο λαός; Να μην κάνει Πάσχα και να μην γιορτάσει την παράδοση, επειδή πήγε η βενζίνη 2€; Θα στερηθεί από άλλα ο Έλληνας, αλλά η γιορτή με την οικογένεια και οι όμορφες αναμνήσεις θα μείνουν. Αυτό δεν είναι η λύση στην ακρίβεια, οπότε μην γράφετε απερισκεψίες ή άρθρα για το θεαθήναι. Το ότι υπάρχει αισχροκέρδεια σίγουρα δεν φταίει ο λαός. Ο λαός θα δώσει την λύση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Με ψαροκασέλα, ανδρουλάκη, κουτσοχοντρούμπα και μπελόπουλα αντιπολίτευση, τί θέλετε να κάνει;

    1. Για αυτό και δεν τους λυπόμαστε όταν κλαίγονται για την ακρίβεια,

    2. Ναι,και ποιος υποστηρίζει και ψηφίζει από το 1950 έως σήμερα τους απατεώνες που δίνουν το ελεύθερο στα καρτέλ της αισχροκέρδειας? Σίγουρα όχι οι εξωγήινοι, λαός που πίστευε τον Καρατζαφέρη και τον σωρρα δν άξιζει να υπάρχει στον πλανήτη

  8. ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΜΑΦΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ !!!! ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ? ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.ΔΟΥΛΑ ,ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ.

  9. Η καταχρεωμενη Ελλάδα με τα πιο ακριβά αγαθά στέγαση, τρόφιμα, καύσιμα, φαρμακα κτλ και με μισθούς πείνας, η αυξήση μισθών του Πρωθυπουργού που δίνει 5 και παίρνει 15 κ βγαίνει κ φωνάζει ότι έκανε τ χρέος του.
    Εχουν αφήσει τ ολιγαρχες κ κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα δίνουν πενταροδεκαρες κ ελέγχουν όλη την χώρα….. εεε και να πεθάνει κ κάνεις τ έγινε…. Μποϊκοτάζ παντού μην αγοράσετε τπτ από πολυεθνικές μόνο από παραγωγους κ κτηνοτρόφους

  10. Ο ελληνάρας καίει βενζίνη για 500 μ απ’ το σπίτι του μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα/εφημερίδα, άρα χρήμα υπάρχει. Βαρέθηκα την κλάψα σας.

  11. Ρίξτε μια ματιά που έφτασε το μπρεντ σήμερα. Να δούμε πότε και αν θα πέσει κ τιμή στην αντλία. Χειρότερα καθίκια απ’ τη μαφία των καυσίμων δεν υπάρχει.

Comments are closed.