Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ IQ TEST ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ «ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ» – ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Κοινοποίηση:
ΙΩΝ-ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Το κράτος δεν έγινε για το κράτος, ειδεμή τι ενδιαφέρο θα είχε; Είναι παιδί του έθνους, καρπός του, γέννημα του, και γι’ αυτό του έχει κάποια σημαντική υποχρέωση -να το φυλάγει. Και επειδή όλα τα μέρη του έθνους συνεργάστηκαν και αγωνίστηκαν για να πλάσουν αυτό το κράτος που έχουμε, το κράτος έχει από μέρος του χρέος να φυλάγει ολόκληρο το έθνος που το έπλασε. Είναι στενότερο το κράτος από το έθνος, μικρότερο το παιδί από το γονιό του, μα δεν έπαψε με τούτο να ζει και το έθνος ο μεγάλος γονιός που θέλει να τον φυλάγουν.

Δεν έγινε για τα μαύρα της τα μάτια η Ελλάδα, και δεν έχουν μυαλό οι πολιτικοί της αν δε νοιώθουν τίποτε άλλο από το κράτος που τους έφτιασε μιά μέρα το έθνος και τους τόδωσε στα χέρια τους. Κοντά στ’ άλ­λα δε νοιώθουν ούτε το συμφέρο τους, του κράτους το συμφέρο, αν παραγνωρίζουν τη δύναμη που τους δίνει η ύπαρξη του έθνους γύρω.

Καταγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Πως θα φύγει η εγκληματική οργάνωση που κυβερνάει την χώρα είναι το θέμα στα @@ μας οι ευρωεκλογές… Δεν φεύγουμε από τις παραλίες για να πάμε ψηφίσουμε κάποιους που θα παίρνουν 25 χιλιάδες τον μήνα και το μόνο που θα κάνουν είναι ερωτήσεις και παρεμβάσεις χωρίς λόγο… Δεν αλλάζει κάτι υπέρ των κρατών αντίθετα οι γερμανοί θέλουν να καταργήσουν το βέτο, οπότε όποιος πήγε να τους στηρίξει έχασε τον χρόνο του πάντα κάνουν ότι θέλουν αυτοί…

  2. Ο Ίων Δραγούμης πρωτοπόρος στην πατριωτική δράση.
    Με πλήρη ελληνική συνείδηση άλλαξε το εβραϊκό όνομα Γιοχανάν (ελληνόμορφο Ιωάννης) σε Ίων.

  3. Μητσοτακη, απατεώνα, αληταρά, προδότη, κάθαρμα.

  4. Ο ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ!

    1. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ

  5. Γιαυτό τον έχουν ΚΡΎΨΕΙ…
    .
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ.
    .
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ.

    1. Πήγαινε στο σάιτ της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας για να δεις και ο Καποδίστριας και ο Μεταξάς τί ήταν.

      1. Ναι! Ο Μεταξάς επειδή ως διατελέσας μασόνος, έκλεισε όλες τις μασονικές στοές. Επίσης τους προσκόπους, τον ξενόφερτο εβραιοαγγλοσαξωνικό θεσμό.
        Τις προτεσταντικές οργανώσεις ΧΑΝ & ΧΕΝ τις έκλεισε.

  6. 60% αποχή λέει το άλλο άρθρο… Εάν είναι 60% άρρωστοι δηλαδή με αδυναμία να πάνε κάτι δε πάει καλά…

  7. Το IQ δεν φαίνεται απο την ψήφο για έναν πολύ απλο λόγο. Γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι αντικειμενικά. Άλλο μπαίνει στην κάλπη και άλλο βγαίνει στο ΣΚΑΙ/ΜΕGA/STAR + κ.τ.λ…

    Επίσης το 50% ψηφίζει.. οπότε 41% στο 50% = 20,5% οπότε τα άλλα όλα είναι μαλακίες. Οι κυβέρνησεις από το 1974 και μετά είναι όλες παράνομες. Και αυτοί και οι πράξεις τους.

    Και το καθήκον δεν είναι η ψήφος είναι η άμυνα της χώρας. Τα σύνορά της και οι στρατιωτικές της υποχρεώσεις εντός και εκτός της χώρας.

    Εκτός ότι απο κάποια ηλικία και μετά πρέπει να καταργηθεί το δικαίωμα της ψήφου. Π.χ. απο τα 60 και μετά. Ψήφος απο τα 30 – 60.

  8. Όλοι οι άνθρωποι μας που τους ταϊζουμε θα πάνε κάλπη και οι υπολογιστές μας έχουν πάρει φωτιά. Ο μεγάλος ηγέτης μας θα υπερισχύσει πάλι.

  9. Το IQ δηλαδη μετριέται με βάση την υποτακτικοτητα που θα επιδείξει ο αφελής ψηφοφόρος στον αιγύπτιο κλασιδιαρη?ένα τυπακι δειλο,που δεν έχει δουλεψει ποτε,νοιάζεται μόνο να παίρνει ένα υψηλό μισθο για να συνεχίσει να μην δουλευει,και ο όποιος αγαπαει μόνο τον αποτριχωμενο εαυτό του!!!!!

    1. Στην Κούλα θα τη δείξουμε την υποτακτικότητα που δουλεύει από μικρή. Νέα νοθεία και 61%, ε υπάλληλε;

    2. Μόλις περιέγραψες τον Κούλη ρε αυνάνα.

      1. ρε μαθηματικέ πως τους ξέφυγες εκεί στη ΝΑΣΑ;
        ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    3. μαθηματικος απτα lidl…στασου,ερχεται και η τσαπου απτον Θεο που διαλεξε τον ηλια για εκλεκτο Του…θα παρακαλας και συ νεοναζιστικο ανθελληνικο αντιχριστο σκουληκι αλλα δν θα υπαρχει ελεος!

      1. Ασε το θεο ήσυχο κοριτσακι…τιμώρησε με εσυ αν έχεις @δια ή έστω ο θηλυπρεπης κλασιδιαρης σας..μασάτε ρε φλώροι..

        1. Πάρε για αρχή την αποψινή βούρτσα και για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό. Καλοχωνευτη και πάντα τέτοια.

  10. Το κυριο συστατικο μιας χωρας ειναι οι κατοικοι της. Αρα; Εχουμε αποδειξει οτι τα θελει ο κολον μας… ε; Δυστηχως μαζι με τα ξερα καιγονται και χλωρα. ε; οσο ζουμε ελπιζουμε ομως. μπας και αλλαξει κατι … ε;

  11. Το καθήκον μας ως Έλληνες Πατριώτες το κάναμε…..

Comments are closed.