Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντα μετά την ανάρρωσή της από καρκίνο

Κοινοποίηση:
kate-middleton-prince-william-3-1024x650

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, πραγματοποίησε μια απροσδόκητη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Σάουθπορτ. Αυτή η επίσκεψη είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς οι δύο τους συναντήθηκαν με τις οικογένειες των παιδιών που υπήρξαν θύματα μιας τραγικής επίθεσης με μαχαίρι τον περασμένο Ιούλιο.

 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτ εμφανίζεται δημόσια για τα βασιλικά της καθήκοντα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για καρκίνο. Η παρουσία της σε αυτή τη συγκέντρωση υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να στηρίξει τις κοινότητες που έχουν πληγεί από βία και τραγωδίες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για περίπου ενάμιση ώρα με τις οικογένειες των θυμάτων: Bebe King, έξι ετών, Elsie Dot Stancombe, επτά ετών, και Alice da Silva Aguiar, εννέα ετών. Οι τρεις αυτές μικρές ψυχές είχαν χάσει τη ζωή τους σε μια φρικτή επίθεση κατά τη διάρκεια μιας γιορτής παιδικού χορού.

Η συνάντηση αυτή δεν ήταν μόνο μια έκφραση συμπαράστασης αλλά και μια προσπάθεια να αναδειχθεί η ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια και υποστήριξη στις τοπικές κοινότητες. Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και την αλληλεγγύη τους προς τις οικογένειες που βιώνουν αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.

 

 

dailymail.co.uk

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response