Η Καίτη Γαρμπή αποχαιρετά την Κρήτη με αισιοδοξία παρά τον πυρετό

Κοινοποίηση:
4605_KETI_GARMPI_2072022

Η Καίτη Γαρμπή, μία από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή συναυλία στο Ηράκλειο, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στη σκηνή με υψηλό πυρετό, δείχνοντας την αφοσίωσή της στο κοινό και την επιθυμία της να προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά.

 

Η βραδιά αυτή ήταν γεμάτη ενέργεια και συναισθηματική φόρτιση. Παρά την κακή της κατάσταση, η Καίτη κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τις ερμηνείες της και τη σκηνική της παρουσία. Οι θαυμαστές της την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη τους για το έργο της.

Μετά τη συναυλία, η Καίτη Γαρμπή ανάρτησε ένα μήνυμα στα social media, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για τη φιλοξενία που έλαβε στην Κρήτη. Στην ανάρτηση αυτή ενημέρωσε επίσης το κοινό σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, αναφέροντας ότι παρά τον πυρετό που είχε, ένιωθε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη των θαυμαστών της.

«Γειά σου χαρά σου πανέμορφη Κρήτη!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. Είμαι πολύ καλύτερα, μείναμε μια μέρα ακόμα στο όμορφο Ηράκλειο και ξεκουραστήκαμε!
Hier klicken!
Ευχαριστούμε το @pnoe_breathing_life για τη ζεστή φιλοξενία, την ευγένεια και την περιποίηση! Να μας έχει ολους ο Θεός καλά και τού χρόνου να ξαναβρεθούμε!!!», ευχήθηκε στην δημοσίευσή της.

 

Η ανάρτηση που έκανε η Καίτη Γαρμπή στο Instagram:

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

Μια μόλις ημέρα πριν η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεισε τις συναυλίες της στην Κρήτη, με πυρετό. Για τον λόγο αυτό δεν μπόρεσε να δει τους φαν της αμέσως μετά το live, όπως συνηθίζει πάντα. Απολογήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε:
«Πρίν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ενα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες!

Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο!

Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό.
Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε!

Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ´ ευχαριστούμε!!!✨✨✨», είχε γράψει η Καίτη Γαρμπή αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της στο Ηράκλειο.

 

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response