Η Καίτη Φίνου έκανε το λάθος να πει την άποψή της για την τρανς Μις Ολλανδία – “Σκάσε άστεγη” μερικά από τα χυδαία σχόλια που δέχθηκε

Κοινοποίηση:
kaiti-finou

Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία άποψη και αυτή δεν είναι straight

Όποιος υιοθετεί ή εκφράζει την κανονικότητα στην Ελλάδα του 2023 δέχεται χυδαίο μπούλινγκ και ταμπέλες ρατσισμού, φασισμού και ο,τιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Δράττομαι της ευκαιρίας από την αήθη επίθεση που δέχθηκε η ηθοποιός Καίτη Φίνου στα σόσιαλ μίντια επειδή «τόλμησε» να δηλώσει αντίθετη με τη στέψη τρανς μοντέλου ως «Μις Ολλανδία». Η κυρία Φίνου έκανε το λάθος να πει την άποψή της η οποία δεν συμβαδίζει με τα… φρούτα της νέας εποχής.
«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 Μαρτίου……..γιατί λοιπόν έγιναν τόσες θυσίες; Για να βγει Μις Ολλανδία 2023 τρανς; με ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ(άρα άντρας)» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Instagram και τα σχόλια εναντίον της πήραν «φωτιά».

Το μίσος και η χολή εναντίον της ηθοποιού έσπασαν όλα τα κοντέρ του φασισμού αποδεικνύοντας ότι πλέον δεν μπορεί κάποιος να εκφράζει την άποψή του. Υπάρχει λοιπόν ένα κατεστημένο, μια συγκεκριμένη αδελφότητα που παρεμβαίνει παντού και επιβάλλει τις δικές τις απόψεις επί σεξουαλικών ταυτοτήτων και διαφόρων άλλων ιδεοληψιών.

Κάτι σαν «αστυνομία του ίντερνετ» που διεκδικεί την μοναδική αλήθεια και επιβάλλει με το έτσι θέλω την δική της αφύσικη κανονικότητα.
Νόμος δηλαδή είναι το δίκιο όλων αυτών των δικαιωματιστών οι οποίοι απαγορεύουν όλες τις άλλες γνώμες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Μπράβο στην Καίτη που είπε τα πράγματα όπως είναι…

  2. “””Ας κάνουν καλλιστεία τρανς λέω εγώ να μαζευτεί η μισή κυβέρνηση, όλο το πασόκ και η αριστερά και όλο το αντι-συνταγματικό τόξο! “”” SPOT ON!! εεεε…επιτελους 👍👍👍👍👍👍

  3. Πολυ καλα τα ειπε η Καιτη!! Τοσες γυναικες υπηρχαν την Τρανς επελεξαν οι ανωμαλοι!! Οσο για καποιους Ανθελληνες ας δουν τα χαλια τους , γιατι και στον υπνο τους βλεπουν νεοναζι και σβαστιγγες. Ουστ ξεπουλημενοι.

  4. Η Καιτη Φινου ητανε και ειναι καποια και εχει το δικαιωμα της γνωμης της! Μαναρα μου εσυ που θα λεγε κι ο μακαριστος Σταθης Ψαλτης!

  5. Καιτη, να ξέρεις οτι στα 80ς ήσουνα Moon-άρα.

    Τον έχω μαλακώσει πολλές φορές για πάρτυ σου !!

    Αχ.

    Να σαι καλά !!

  6. Γιατι δεν κανουν δικα τους καλλιστεια Θα εχει πολυ πλακα ιδιως αν φορουν στριγκ Παντως οτι και να κανουν παντα θα ειναι οι διαφορετικοι και μακραν του φυσιολογικου

  7. Μπορεί να συμφωνώ με την κα Φίνου, αλλά να κάνω μία επισήμανση. Οι τραβεστί έχουν στήθος και πουλί, οι τρανσέξουαλ είναι εγχειρισμένες, τους το έχουν κόψει και τους το έχουν κάνει μ@υνί. Οπότε πουλί, δεν έχουν!!! Μάλιστα η εκκλησία μας έχει και ευχή ειδικά για τα άτομα που αλλάζουν φύλο με εγχείρηση. Απλά για ενημέρωση.

  8. Βρε που καταντησαμε να απολογειτε καποιος γιατι λεει τα αυτονοητα Οτι και να κανουν Οσο και εαν τσιριξουν οιανωμαλοι θα ειναι ανωμαλοι οσο και αν χτυπιουνται η πραγματικοτητα δεν αλλαζει Αλλωστε το εχουν καταλαβει και οι ιδιοι γιαυτο κανουν τις γελοιες εκδηλωσεις που επιβεβαιωνουν την ατελεσφορη προσπαθεια τους να επιβαλουν κατι που θα μεινει για παντα μονο εντος του περιορισμενου κυκλου τους και οι κραυγουλες τους μονο θα επιβεβαιωνουν οτι τελικα θα καταληξουν στην αφανια και στην περιφρονιση γιατι αυτο τους ταιριαζει Ηκοινωνια δεν θα γινει ζουγκλα

  9. Όσες αδελφότητες και να μαζευτούν όσες παρελάσεις και να κάνουν όσο και να ουρλιάζουν για να πείσουν και να πειστούν ότι είναι γυναίκες που δεν είναι , είναι κατι διαφορετικό και την Καίτη Φίνου ούτε τον αερά της δεν μπορούν να προσβάλουν ποσό μάλλον την πορεία της σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπο την Προσωπικότητα της .Γυναίκα η Άντρας γεννιέσαι δε γίνεσαι !!!! Τα τακούνια ,τα μασκαρέματα δε σε φτιάχνουν γυναίκα , αλλά ούτε και η γυναίκα που κοιμάται με άλλη γυναίκα την κάνει άντρα .

  10. Μην μασάς μία, στα αρχίδια μας αν οι άλλοι είναι πούστηδες ή λεσβίες.

  11. Απορω πως εσυ ομως μια τετοια μουν@ρα ειχες ξεπεσει στον κακασχημο ψαλτη και σε κερατωνε κιολας το βλήμα.
    Οντως εχεις δικιο για τις πουστρες

    1. Ο Ψάλτης μπορεί να μην ήταν μορφονιός, ήταν όμως άσσος με τις γυναίκες και τζέντλεμαν. Το ότι την απατούσε ήταν εν γνώση της, τον είχε μεγάλη καψούρα, φαντάσου πως όταν πρωτογνωρίστικαν ήταν ήδη παντρεμένος. Έ όταν τα θέλει η άλλη, τι να κάνεις.

  12. Αχ ρε Καίτη. Εζησες σε μια εποχή (δεκαετία του 80) που υπήρχαν άνδρες (καμάκια) και έτρεμε ο τόπος. Και εσύ ήσουν γυναικάρα. Τώρα ζείς σε μια εποχή που οι περισσότεροι είναι τιγκιντάκες και οι γυναίκες ψάχνουν για ΑΝΔΡΕΣ. Σου το λέω γιατί λόγω εργασίας (δεν επιτρέπεται να πώ την εργασία μου) οι περισσότερες παντρεμμένες μου λένε ότι ο άνδρας τους τις ΄άγγίζει΄΄ κάθε 20 μέρες με ένα μήνα. Και μιλάμε για ηλικίες των 35-45 χρόνων. Άστα Καίτη. Μεγαλώσαμε μαζίσου και σε ευχαριστούμε. Κακώς ασχολήθηκες με το θέμα………

  13. Όλη η κοινότητα των ανωμάλων έπεσε να την φάει επειδή είπε την αλήθεια .Αυτά τα σούργελα φοβούνται την αλήθεια

  14. “””Ας κάνουν καλλιστεία τρανς λέω εγώ να μαζευτεί η μισή κυβέρνηση, όλο το πασόκ και η αριστερά και όλο το αντι-συνταγματικό τόξο! “”” SPOT ON!! εεεε…επιτελους 👍👍👍👍👍👍

  15. Μπραβο ρε Καιτη, μια χαρα τα ειπες. Αντε τωρα με τους ανωμαλους που θελουν να μας το παρουσιασουν ως φυσιολογικο. Καντε οτι θελετε στα κρεβατια σας, στα παπαρια μας, μην το φωναζετε ομως και μην προτρεπετε αλλους να κανουν το ιδιο επειδη εσεις εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας και θελετε να ακολουθησουν και αλλοι τα βηματα σας για να αισθανθειτε εσεις καλυτερα! Μακρια απο τα παιδια μας αθλια υποκειμενα!

  16. Μέσα έπεσες όταν έγραψες για συγκεκριμένη αδελφότητα ναι είναι η γνωστή σε πολλούς οβριακη αδελφότητα μόλις σε περνούν χαμπάρι πέφτει το σινθημα και σου ορμάνε ολοι

  17. Τωρα να βγαινει ο στοκος που εχει ψηφισει τον Μητσοτακη του Πατελη,των παιδοβιαστων και κιναιδων,δουλικου του Σβαμπ και να τα ριχνει σε “ανωμαλους Συριζαιους”ειναι,οπως λεμε:την μαλακιαν πολυ ηγαπησαν,τον μαλακα ουδεις.Αλλο να σεβεσαι τις ιδιαιτεροτητες καποιου[που δεν σε απασχολει]και αλλο να υπομενεις εναν θιασο καποιων βαλτων απο διεστραμενους και συμπλεγματικους νεοπλουτους που θελουν να επιβαλλουν τις νοσηρες ορεξεις τους σε μια δυστοπικη κοινωνια.

    1. Να συμπληρώσω μόνο και τον γάμο ομοφύλων που είπε ότι θα φέρει ο Μητσοτάκης και οι γαλάζιοι συριζαίοι για να ξεφτιλίσουν τελείως τον θεσμό της οικογένειας.

  18. Η ΜΙΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ? ΧΑΧΑΧAΧΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. , ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ? ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…

  19. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ Ή ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    Γ Ρ Α Ψ Τ Ε Τ Ο Υ Σ Σ Τ Α Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α Σ ΑΣ ! ! ! !
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΄Η ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ. ΟΣΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

    1. ΠΟΥ “ΚΟΛΛΑΕΙ” Ο.. ΧΙΤΛΕΡ, ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ??? ΚΑΙ ΟΙ..”ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ”..ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ “ΦΑΣΙΣΤΑ” ΚΑΙ “ΡΑΤΣΙΣΤΗ”??? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ??????

    2. μονο που υπηρετες της νεας ταξης δεν ειναι μονο οι συριζαιοι αμαθη φιλε,αλλα και οι δεξιουληδες που αποφευγεις να αναφερεις

  20. Mπράβο, Καίτη Φίνου! Όλες οι υπόλοιπες διάσημες μούγκα. Αυτοί οι ανώμαλοι πάντα υπήρχαν. Τώρα όμως που αρέσουν στις ελίτ πήρανε φόρα και τους βλέπεις παντού. Φαντάσου, άντρας με γυναικείο στήθος. Βαρεθήκανε, δηλαδή, τους γκέι. Τώρα θέλουνε μισό άντρα, μισό γυναίκα. Ρε, ουστ! Βόδια!

  21. Kαι αν μιλαγε υπερ της τρανς θα ακουγε πολυ χειροτερα απο τους πορωμενους νεοναζι

    1. Σε πονάει που μόνο οι πατριώτες αντιδρούν και όλοι οι υπόλοιποι στα κόμματά σας θέλετε τη λοατκι ατζέντα και τους λαθρομετανάστες. Μόνο τα κόμματα σας του ανθελληνικού τόξου τους θέλουν γιατί η κοινωνία σας πήρε χαμπάρι, έστω και μετά τις εκλογές με τις προδοσίες που θα φέρετε!

      1. και μετα ξυπνησες με τη σβαστικα τυλιγμενος? τι ανησυχεις για τους λαθρο, θα σε σωσει ο μαυριδερος στιγγας χαχαχαχαχ

        1. Κλειδαμπαρώσου γιατί ο Χασάν δεν ξέρει από σβάστικα που λες. Θα σε τακτοποιήσει και δεν θα σε υπερασπιστεί ούτε η λοατκι κοινότητα ούτε το ανθελληνικό τόξο!

        2. Θα ξυπνήσουμε τυλιγμένοι με ότι θέλουμε ρε τραχανά…Σιγά μη σου δώσουμε λογαριασμό…

        3. Γιατι ρε φιλε σε ενοχλεί η σβάστικα; Χίλιες φορές καλυτερη σπο το σφυροδρέπανο των Γκουλάκ

          1. και η σβαστικα και το σφυροδρεπανο το ιδιο ειναι φιλε φασιστα. Ελα με την Ελλαδα, οχι με τη χουντα

  22. Μια χαρά τα είπε η Καίτη Φίνου για τις τρανς με το αντρικό μόριο που κατεβαίνουν σε καλλιστεία γυναικών. Ας κάνουν καλλιστεία τρανς λέω εγώ να μαζευτεί η μισή κυβέρνηση, όλο το πασόκ και η αριστερά και όλο το αντι-συνταγματικό τόξο! Και οι προδότες λένε άστεγη και βρίζουν με χυδαία λόγια την Καίτη Φίνου! Εμετός για το ανθελληνικό αντι-συνταγματικό, κλεπτοκρατικό, ανώμαλο τόξο αλλά και για τις φεμινιστικές οργανώσεις που δεν υπερασπίζονται το συτονόητο, ότι η γυναίκα δεν έχει ανδρικό μόριο! Μπράβο Καίτη που υπερασπίστηκες το φυσιολογικό.

Comments are closed.