Η Καμάλα Χάρις αντιγράφει τον Τραμπ! – Έκανε δήλωση-δέσμευση ακριβώς ίδια με του Τραμπ μία εβδομάδα μετά

Κοινοποίηση:
trump-696x392

Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις επαναλαμβάνει μια ιδέα που προτάθηκε αρχικά από τον αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ, δεσμευόμενη ότι θα πιέσει για την κατάργηση των φόρων στα φιλοδωρήματα.

«Όταν θα είμαι πρόεδρος, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τις εργαζόμενες οικογένειες της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του κατώτατου μισθού και της εξάλειψης των φόρων στα φιλοδωρήματα για τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες και φιλοξενία», είπε ο Χάρις κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης το Σάββατο στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας. .

Ήταν ο τελευταίος σταθμός για τη Χάρις και τον υποψήφιό της στο δημοκρατικό εισιτήριο, τον κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς, καθώς περιόδευαν σε πολιτείες swing, συμπεριλαμβανομένης της Νεβάδα, όπου ο κλάδος των υπηρεσιών είναι σημαντικός εργοδότης. Η αναψυχή και η φιλοξενία είναι η κύρια βιομηχανία στη μητροπολιτική περιοχή του Λας Βέγκας, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το ένα τέταρτο της συνολικής απασχόλησης τον Ιανουάριο του 2023, σύμφωνα με το Γραφείο Καινοτομίας Εργατικού Δυναμικού της Νεβάδα.

Πολλοί εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ήταν ενθουσιασμένοι όταν ο Τραμπ έκανε παρόμοια πρόταση σε συγκέντρωση στην ίδια πόλη πριν από δύο μήνες. «Για αυτούς τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και τους ανθρώπους που λαμβάνουν συμβουλές, θα είστε πολύ χαρούμενοι. Γιατί όταν φτάσω στο γραφείο, δεν θα χρεώνουμε φόρους στα φιλοδωρήματα», είπε ο Τραμπ.

Μετά την ανακοίνωση της Χάρις, ο Τραμπ είπε σε μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Χάρις «αντέγραψε την πολιτική μου», προσθέτοντας ότι «Αυτή ήταν μια ιδέα ΤΡΑΜΠ – Δεν έχει ιδέες, μπορεί μόνο να με κλέψει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: