Η Κατερίνα Στικούδη κολάζει κάνοντας ηλιοθεραπεία με «καυτό» μαγιό! (EIKONA)

Κοινοποίηση:
Screenshot_50-2-890x395_c

H Κατερίνα Στικούδη μένει σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και προσπαθούν να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν.

Η παρουσιάστρια μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της, ωστόσο φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει την ημέρα της.

Ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών ωστόσο, οδήγησε την Κατερίνα Στικούδη να φορέσει το μικροσκοπικό της μπικίνι και να απολαύσει τον ήλιο.

Αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει ένα σώμα ως ιδανικό, αυτό θα ήταν αναμφισβήτητα της Κατερίνας Στικούδη!

Η παρουσιάστρια του “My Style Rocks” φόρεσε το «καυτό» της μπικίνι και έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα του σπιτιού της, χαρίζοντας μας ένα πολύ καυτό στιγμιότυπο στα Instagram Stories της.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

1-625-6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Καμια καλη με τα πατουσακια σου θα μας παιξεις;

  2. Έχει πάρει λίγο το σασί αριστερά! Γέρνει και λίγο!

  3. Η χαράδρα έχει ρουφήξει όλη την πετονιά κατά τ’άλλα η λάθος τοποθέτηση της κάμερας δεν αφηνει περιθώρια στον φίλαθλο κόσμο να θαυμάσει το πράσινο τοπιό πού βρίσκεται ακριβώς από πίσω της

    1. Είχα μια συμμαθήτρια που ρούφαγε ολόκληρο παραγάδι. Και το κολλάν και την κιλότα (μετά βγήκαν τα στρινγκ) τα εξαφάνιζε.

  4. Μια μέτρια γυναίκα είναι με μικρό νερουλό στήθος απο τις χιλιάδες που υπάρχουν στο Instagram. Τέτοιες βρίσκεις με το κιλό στο εξωτερικό. Δούλεψε και το Photoshop να τουρλώσει την πίσω μεριά. Έχει βουτήξει λίγο πιο πολύ η αριστερή χαράδρα με την αριστερή γάμπα σε σχέση μη τη δεξιά χαράδρα. Δεν βγήκε η χωρίστρα καλή.

    1. Τι ήθελες ρε φωτογραφε γαμιστρα να μας πεις;; Πως προτιμάς τα σιλικονοβυζα που έχουν πια όλες και είναι ίδιες;; Να σε πληροφορήσω πως η συγκεκριμένη έχει κορμάρα φίλε…κορμάρα!!! Αν αυτή είναι μπαζο τότε τι γαμας εσύ για πες μας ρε…την Σκλεναρίκοβα;;

  5. Είδες κωλομερι η Αδαμιώτσα; Χαρά που θα κάνει η Πεθερα της στο χωριό αχαχχαχα

  6. Αμα κανεις πιπουλες περα δωθε για να σου κανουν καμια αναρτηση σε κανελα λιγουροσαιτ να σε βλεπεουν τα λιγουρια,,,θα τη δεις

Comments are closed.