Η Καϊλή και ο Κασιδιάρης. Η βίζιτα, τελείωσε!

Κοινοποίηση:
kaili5

Η υπόθεση Καϊλή δεν είναι μία απλή υπόθεση χρηματισμού, όπως προσπαθούν να την παρουσιάσουν τα σάπια συστημικά Μέσα Ενημέρωσης. Είναι λεφτά των Αδελφών Μουσουλμάνων, είναι λεφτά της Αλ Κάιντα και της διεθνούς τρομοκρατίας. Είναι τα λεφτά που πληρώνουν, για να γίνονται σφαγές, όπως αυτές του Μπατακλάν. Είναι λεφτά, που σπρώχνουν φανατικούς Ισλαμιστές να πέφτουν με τα αυτοκίνητά τους πάνω σε αθώα πλήθη και γυναικόπαιδα.

Αυτή η βρωμιάρα, διότι περί βρωμιάρας της πολιτικής πρόκειται, η Εύα Καϊλή, ήξερε πολύ καλά ποιων τα λεφτά έπαιρνε. Όπως τα έπαιρνε και ο Μαργαρίτης Σχοινάς. Όλοι ήξεραν τι συμβαίνει. Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης, όλοι τους! Δεν τους ενδιέφερε, διότι τα Ισλαμικά λεφτά, τα Καταριανά δηλαδή, που επί της ουσίας είναι τουρκικά λεφτά, είναι καθαγιασμένα και χρήσιμα γι’ αυτούς και εργαλεία της μισελληνικής καταπολέμησης του Νατιβισμού, της Ορθοδοξίας, αρωματισμένα με το ορθοπολιτικό λιβάνι αντιμετώπισης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Το σύστημα, γνώριζε πολύ καλά τι συμβαίνει! Μα πάρα πολύ καλά! Είτε ο Ανδουλάκης συγκυβερνούσε με την ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ισλαμολάγνο και προδοτικό αυτό, πολιτικό σύμπλεγμα, έχει αποφασίσει να δώσει το μισό Αιγαίο στον Ερντογάν. Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, είναι επικίνδυνοι. Είναι δολοφόνοι. Είναι σφαγείς και δε θα δέχονταν το ελληνικό πολιτικό σύστημα να παραστρατήσει ή να αθετήσει το συμβόλαιο που έχει συνάψει μαζί τους. Δε θα άφηναν να στραβώσει η δουλειά εξαιτίας του Κασιδιάρη, έστω και αν αυτός, έπιανε μόνο ένα 3% μέσα στη Βουλή. Όταν λοιπόν, προειδοποίησα να μην τον ακουμπήσουν ούτε σε επίπεδο τσιμπήματος κουνουπιού μέσα στις φυλακές, κάτι ήξερα που το έγραφα.

Γνώριζα πάρα πολύ καλά με ποιους έχουμε να κάνουμε. Με εγχώριους προδότες, υπό την καθοδήγηση φανατικών Ισλαμιστών!

Το πολιτικό σύστημα φοβάται αυτή την στιγμή. Ξέρει ότι το χτύπημα δεν αφορά αποκλειστικά την Καϊλή, αλλά τους ίδιους στο σύνολό τους. Θα έλεγα, ότι το χτύπημα που έχει δεχθεί το σάπιο καθεστώς, είναι ανάλογο του χτυπήματος Σαμαρά – Βενιζέλου – Μητσοτάκη πάνω στους Έλληνες Εθνικιστές, με εκείνες τις γελοίες, νομικά, κατηγορίες, περί σύστασης εγκληματικής συμμορίας και το «δεν είναι αθώοι». Τώρα, κάποιοι στο εξωτερικό και εμείς στο εσωτερικό, τους λέμε το ίδιο. Δεν είστε αθώοι για την σύμπραξή σας με τη διεθνή τρομοκρατία και το σύμπλοκο Γερμανίας – Τουρκίας – Ιράν – Αζερμπαϊτζάν και το Κατάρ.

Το Ελληνόφωνο πολιτικό μας σύστημα, δοκίμασε διά της Καϊλή, το ίδιο του το φάρμακο και του άνοιξαν με βία το στόμα για να το καταπιεί!

Το μήνυμα; Η βίζιτα, τελείωσε!

Καταλαβαίνουν πολύ καλά τι τους λέω και η δευτέρα είναι κοντά…

Πηγή: theflagreport.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. τα στελεχη του Ηλια ειναι εγνωσμενης αξιας και πατριωτες αλυγιστοι…….

    ψηφοφοροι μπορουν να ερθουν απο παντου….οσοι σιχαθηκανε το καθεστως…….
    οσοι κανουν την υπερβαση τους να ερθουν μαζι μας……
    οποιος νοιαζεται για την Πατριδα ειναι αδελφος μας……..

    1. Όχι ρε εμις οι γνήσιοι πατρηωτες δεν ψηφηζουμε προδοτες!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
      ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !
      ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

  2. σαφως και ηθελαν να τον αποτελειωσουν στις φυλακές τον κυριο κασιδιαρη ….εμεις οι υποκλεπτομενοι το βλεπουμε καθαρα μεσα απο τα σπιτια μας και το φωναξαμε να τ ακουσουν μιας και υποκλεπτουν τη ζωη μας ας τ ακουνε απο μας τους υποκλεπτομενους

  3. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΤΕΙ… ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΑ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ???? ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!! ΑΧΧΧΧΧΧ

    1. Απλά θα πληρώνεται λιγότερο.
      Μόνο για να τη φτύνουν θα πηγαίνουν.

  4. ΗΛΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩΩΩΩΩΩ!!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ “ΕΛΛΗΝΕΣ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. “““ το ισλαμολάγνο και προδοτικό αυτό, πολιτικό σύμπλεγμα, έχει αποφασίσει να δώσει το μισό Αιγαίο στον Ερντογάν.“““ το δωσμενο;;;; Ολα παλετι αφου σας το ξεφουρνιζουν τωρα. Να ξερουν τα ελλαδιστανικα διποδα, ετσι μονο για την πληροφορηση, τι συμβαινει με προδοτες λαους που ψηφιζουν με ξεχασμενα 20€ στα εκλογικα φακελακια. Φτουυυυυ

  6. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ

  7. Ο/Η xαρηs καλουδηs κατα κοσμον η καραφλη κερκυραια χλατσα χλουτσα λέει:

    ο μητσοs το γατι τακτικα τον τουρλωνε ηθελε κατι τι…το πωπουδακι του να χορτασει με ψ#λη…

  8. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΧΡΟΙΖΟΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!

  9. o Hλιας Κασιδιαρης την δευτερα θαναι εξω……..
    οι Ελληνες δικαστικοι ντρεπονται για το καταντημα τους , αφου οι Βελγοι χωνουν τα λαμογια μεσα…..
    ηδη βλεπω σε επαφες μου , πολλοι αποχωρουν απο την ΝΔ για το εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Άμα στελεχωθεί ο κόμμα Έλληνες από πρώην ΝεοΔημοκρατες ΣΩΘΗΚΑΜΕ

  10. Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν ηθελε πολλα χρονια τωρα! Δυστυχως μια βιζιτου (και ποσες αλλες ποιος ξερει) με τουλαχιστον δεκα ελληνικα πολιτικα λαμογια νταβατζηδες!

  11. ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

  12. Ηλία είσαι μοναδικός!!!
    Είσαι πανέξυπνος πατριώτης!!! Μια μέρα θα την πάρουμε την χώρα μας πίσω!!!!! Ο θεόs

  13. Μόνο η βίζιτα η Καυλή τα έπαιρνε;Όλο το πωλητικό σύστημα,απλά αυτήν δώσαν τώρα,όπως είχε γίνει με τον Τσοχατζό.Μόνο αυτός έπαιρνε μίζες;

  14. Καλα τωρα. και ποιος σας λεει πως δεν αποτελει ελεγχομενη αντιπολιτευση ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. Σιγα μην αφησει το συστημα να τους ξεφυγει ο ελεγχος.

    1. ειναι δεδομενο οτι ο φυλακοβιος τρελαρας με τη σβαστικα στον ωμο δουλευει για το συστημα

      1. Την ιδια αποψη εχει και η μανα σου οταν κουνιοταν στο κρεβατι

  15. για αυτο βαλανε τον Ηλια στην φυλακη , για να κλεβουν ενενοχλητοι….
    ηταν ο μονος στην Ελλαδα που τους ξεμπροστιαζε……….
    ΗΛΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ……..και ξεκιναει το πανηγυρι

  16. Συμφωνώ απόλυτα. Από την είσοδό μας στα μνημόνια μάς έχουν πουλήσει όλοι τους στους άραβες και τους τούρκους. Εν κατακλείδι έβαλαν τον κοπρίτη, τον πιο πεινασμένο, να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά. Τους φοβούνται τους άραβες. Τα έχουν πάρει χοντρά. Έφαγε ο Κασιδιάρης που δεν έκανε τίποτα δεκατρία χρόνια και η πουτάνα θα φάει δέκα; Aν οι προδότες των χωρών τους δεν τα ‘παιρναν δεν θα γίνονταν στην ευρώπη οι τρομοκρατικές επιθέσεις που οργάνωσαν οι Άραβες. Αυτοί άνοιξαν την πόρτα στον εχθρό. Και η πουτάνα η Ευρώπη τους ταΐζει με επιδόματα αντί να τους στείλει πίσω στις πατρίδες τους. Εμείς, οι λευκοί, αποικήσαμε τις δικές τους χώρες;

  17. Το μεγιστο των εγκληματων ειναι αλλο.Μεσω ποιον ΜΚΟ το καταρ χρηματοδοτει την μουσουλμανικη λαθρομεταναστευση? Σε συνεργασια με ποιους πολιτικαντηδες στην Ευρωπη? Η συμμορια αυτη εχει προωθησει μόνο στην Ελλαδα δυο εκατομυρια λαθρομεταναστες σαν δηθεν προσφυγες μεταναστες και τα δηθεν ασυνοδευτα.

    1. Μονο 2μιρια;;;; Τo πραγματικo νουμερo ειναι τα 2μιρια;;; 🤔🫤

Comments are closed.