Σε συμφωνία με την κυβέρνηση έφτασε όπως φαίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το θέμα του ΟΑΚΑ κι εκτός απροόπτου αμέσως μετά το Πάσχα θα μπουν οι υπογραφές και οι χώροι του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα περάσουν στην διαχείριση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια.
Η «ενεργοποίηση» της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο (Απρίλιο του 2022), αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε προχωρήσει μέχρι τέλους, αναμένεται να ολοκληρωθεί αμέσως μετά το Πάσχα.
Τα όποια εμπόδια που μπήκαν φαίνεται πως ξεπεράστηκαν μετά το χθεσινό μπρα ντε φερ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη και το «τριφύλλι» να αποκτήσει επισήμως το ΟΑΚΑ.
Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων μηνών αποτελούσε το πάρκινγκ με αποτέλεσμα να υπάρξουν ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν με κυβερνητική εντολ για την τήρηση της διάταξης που ψήφισε για να δώσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός το δικαίωμα εκμετάλλευσης των χώρων του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια.
Η εξέλιξη …ησύχασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ωστόσο, δεν παρέλειψε μέσω instagram να πικάρει για μία ακόμα φορά τον Λευτέρη Αυγενάκη τρώγοντας σε σουβλατζίδικο με το όνομα «Λευτέρης» και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Λευτέρη-Λευτέρη» ως ο απόλυτος νικητής σε αυτό το μπρα ντε φερ με τον υφυπουργό αθλητισμού, τον οποίο προφανώς επανέφερε στην… τάξη το Μαξίμου, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ανοίξει μέτωπο με τον μεγαλύτερο φαρμακοβιομήχανο της χώρας, λίγο πριν τις εκλογές. Από τη χαρά του, μάλιστα, ο Γιαννακοπουλος έδειξε και το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο κάνοντας γκελάκια.
μόνο γκάνγκστερς στηρίζουν τη συμμορίαΝΔ