Η Κόνι Μεταξά ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της και μας «καίει» τα εγκεφαλικά κύτταρα

Κοινοποίηση:
--10

Τώρα θα σκεφτείς «και; Πρώτη φορά είναι;».

Όχι, πρώτη φορά δεν είναι αλλά η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σίγουρα θα σου «κάψει» τα εγκεφαλικά κύτταρα!
Η Κόνι πόζαρε στο μπαλκόνι όπως την γέννησε η μαμά της, απλά φρόντισε να καλύψει το επίμαχα (μπροστινά) σημεία του κορμιού της με μια πετσέτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κούκλα καλλιτέχνιδα «ανεβάζει» σέξι φωτογραφίες αφού της αρέσει να εμπλουτίζει τα social media της με «καλλιτεχνικές» φωτογραφίες.

---2452019-70639-

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για να καούν τα κύτταρα προυπόθεση είναι η ύπαρξή τους…… Και να φανταστεί κανείς ότι όλα αυτά τα κύτταρα εχουν δικαίωμα ψήφου: μάλλον ψόφου θα έπρεπε!

    Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  2. Σιγά καλέ εσύ με τους τίτλους των άρθρων! Ανοίγω κι εγώ να δω τι είναι αυτό που καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα των αντρών, και τι βλέπω..! Κουλάρετε λίγο οι άντρες που με κάθε ξέκωλο κοντεύεται να διαλυθείται! Απο τι είναι φτιαγμένα τα δικά σας θέλω να ξέρω και είναι τόσο ευαίσθητα πια! – απο λαχανάκια βρυξελών;
    ..
    ..άσχετο, το σκυλί απο πίσω τι ρόλο βαράει……; Αυτό, για τις ζωόφιλες, δεν θεωρείται σεξουαλική κακοποίηση τού ζώου..; Δηλαδή, το σκυλί δεν την είδε ολόγυμνη; Μόνο αν τα αφήνουν στο δρόμο κακοποιούνται τα σκυλιά; Αν τα βάζουμε στα κρεβάτια μας, δείχνουμε.. “αγάπη”;

Comments are closed.