Η Κ. Χάρις τονίζει την ανάγκη στήριξης του Ισραήλ από τις ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
harris

Η εκπομπή 60 Minutes, που εδώ και από πάρα πολύ καιρό προβάλλει υποψηφίους από τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα των Ηνωμένων Πολιτειών, φέτος παρουσίασε μια σημαντική αλλαγή. Ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να αποσυρθεί από την εκπομπή, αν και αρχικά είχε δηλώσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην ειδική εκπομπή για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

 

Ο πόλεμος στο Ισραήλ, ο οποίος ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο στις 7 Οκτωβρίου μετά από μια τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, αποτέλεσε ένα από τα κύρια θέματα που θα συζητήσει ο δημοσιογράφος Μπιλ Γουίτακερ με την Καμάλα Χάρις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το αμερικανικό κανάλι, η Χάρις θα αναφερθεί σε ζητήματα όπως η οικονομία, η μετανάστευση, το έργο της ως Αντιπρόεδρος και οι διαφορές της με τον Τραμπ. Επίσης, ο υποψήφιος Αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, κυβερνήτης Τιμ Γουόλτς, θα είναι παρών στην εκπομπή, η οποία αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό τηλεθεατών.

«Είναι επιτακτική ανάγκη για τις ΗΠΑ να στηρίξουν το Ισραήλ στην άμυνά του», φέρεται να δήλωσε η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις και υποψήφια με τους Δημοκρατικούς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή 60 Minutes, η οποία πρόκειται να προβληθεί μαγνητοσκοπημένη αύριο Δευτέρα. Την σχετική πληροφορία για την τοποθέτηση της Αμερικανίδας αντιπροέδρου δημοσίευσε ο ισραηλινός ιστότοπος Harretz με τη δήλωση να μην επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το ίδιο το αμερικανικό δίκτυο CBS

 

CBS, Ηaaretz

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response