“Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ”. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ “ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥΣ” ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ 1 ΤΟΝΟ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ- ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ)

Κοινοποίηση:
radiomakelarides21-4

Η είδηση είναι πια γνωστή για το παπόρι από τη Βραζιλία των εφοπλιστών Λασκαρίδη, Πάνου και Αθανασίου, που πιάστηκε στην Ιταλία με 1 τόνο κοκαίνης που μπορεί να έχει σχέση με άλλους δύο τόνους στη Σικελία, αφού και οι δύο εμφανίζονται ως συνιδιοκτήτες της εταιρείας Laskaridis Shipping. Συνιδιοκτήτες. Άρα: Πρωθυπουργός- σύζυγος, Λασκαρίδηδες, συντρόφια. Σε όλα. Χορηγοί, συνεταίροι, χρηματοδότες. Όλη η αλήθεια από το 57:00 και μετά.

Ο κόσμος πια δεν πιστεύει εσάς. Πιστεύει εμάς. Και αυτό είναι η χειρότερη τιμωρία σας. Είστε ο υπόκοσμος, είμαστε η αλήθεια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Δεν ήταν κόκα,λουκουμόσκονη ήταν.Κάνει τέτοια το κ#λόσογο;

  2. ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ,,,,,ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ..,,…..
    ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ;
    ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ.

  3. Είναι ψεύτες, παιδιά του Σατανά, του Πατέρα του ψεύδους και του σκότους, και μισούν το Μακελειό γιατί αποκαλύπτει αλήθειες.

  4. Στέφανε έχεις βγει μπροστά, έχουν ξυπνήσει πολλοί, ακόμα περισσότεροι έχουν αηδιάσει γιατί έχουν καταλάβει ότι μας κυβέρναγαν ανώμαλοι και προδότες. Ακόμα και ο νόμος που φέρανε τελευταίο οι συριζαίοι να μην απελαύνονται οι αλλοδαποί εγκληματίες,τούτοι δεν τον άλλαξαν γιατί τους θέλουν τους αλλοδαπούς εγκληματίες στη χώρα! Αν δεν τους ήθελαν, θα άλλαζαν τον Νόμο γιατί φώναζαν πριν 4 χρόνια που τον ψήφισε ο Σύριζα! Εδώ κρύβουν την εθνικότητα του Αλβανού που μαχαίρωσε στον λαιμό τον 18χρονο στην Ακρόπολη, τι άλλο να σας κάνει ο σνθελληνικός βόθρος που κυβέρνησε για δεκαετίες ολόκληρες; Εισαγγελέα Κανελλόπουλο και μόνο, αυτόν φοβούνται και πάνε να απαγορεύσουν. Τους Βελόπουλους, Μπογδάνους κςι Τζήμερους τους θεωρούν δικούς τους! Η τελευταία μας ευκαιρία αδέρφια οι εκλογές αυτές, γιαυτό έχουν λυσσάξει οι ανώμαλοι, οι παιδοβιαστές, οι προδότες και οι λαθρολάγνοι που συνεργάζονται στο ανθελληνικό τόξο-βόθρο. Δεν ασχολούνται να απελάσουν τους αλλοδαπούς εγκληματίες, ασχολούνται οι ανθέλληνες με τον Εισαγγελέα Κανελλόπουλο!!!

  5. Μη λες ψέματα Στέφανε, 850 κιλά ήταν, όχι ένας τόνος! λολ 4 χρόνια μας κυβέρνησε ο βόθρος, ο απόπατος, επειδή οι γέροι ψήφισαν συμμορίαΝΔ…

  6. !!! Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ !!! Στέφανε.
    Σήμερα σε χάρηκα όσο ποτέ… Τσάκισε τους !!!
    Παίζει ν’ αλλάξεις και τον Ρου της ιστορίας..!!!

  7. Στις 6/8/19 διορίζεται ο “άριστος” Π. Κοντολέων Διοικητής της..ΕΥΠ!
    Ο άνθρωπος είναι..μουσικός κ η κυβέρνηση αλλάζει κ τον νόμο με φωτογραφική διάταξη, καθώς δεν κατέχει ούτε τα απαραίτητα τυπικά προσόντα! Η συνέχεια του γνωστή.

  8. Πλοίο του εφοπλιστή και πρωθυπουργικού φίλου Λασκαρίδη, πιάστηκε στην Ιταλία με 850 kg κοκαΐνης. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και οι ιταλικές αρχές έχουν δώσει στη δημοσιότητα εντυπωσιακά βίντεο από την έφοδο, αλλά στα ελληνικά ΜΜΕ ο πλοιοκτήτης παραμένει ανώνυμος δημοσιογραφία 108.

  9. Με λίγες χιλιάδες ευρώ θα λειτουργούσε το σύστημα τηλεδιοίκησης της Λάρισας που καταστράφηκε το καλοκαίρι του 2019. Δεν τους ένοιαζε, είπαν ψέματα. Σήμερα αγοράζουν καταστροφέα εγγράφων “λόγω έκτακτων αναγκών”. Ανάγκη τους η συγκάλυψη, αίτημα της κοινωνίας η Δικαιοσύνη.

  10. Τον Ιούλιο του 2019 τροπολογία επιτρέπει αλλαγή όρων δόμησης στο Ελληνικό προκειμένου να χτιστούν ουρανοξύστης κ καζίνο της Lamda Development!
    Ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος, Οικονόμου είναι σύμβουλος της Lamda D. για το Ελληνικό!!

  11. Στις 11/10/2019 η κυβέρνηση ΝΔ επαναφέρει το καθεστώς αδιαφάνειας και ανομίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο:
    Με το νέο αναπτυξιακό νόμο..οι καναλάρχες παύουν να είναι υπόχρεοι ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! Θα ακολουθήσουν οι λίστες Πέτσα!

  12. 2019: Αποκαλύπτεται ότι ο νέος γ.γ. Τουρισμού Κωνσταντίνος Λούλης έχει γράψει και έχει πει υμνητικά υπέρ της Χούντας. Ο Λούλης για μήνες καλύπτεται από το Μαξίμου, καθώς κατονομάζεται ως «ταμίας» της οικογένειας Μητσοτάκη

  13. Στις 14/11/2019 η ΝΔ περνάει τροπολογία που παρέχει με τρόπο σχεδόν προκλητικό ποινική ασυλία σε τραπεζικά στελέχη! Θα ακολουθήσουν τα ακαταδίωκτα για την επιτροπή COVID-19 και της επιτροπής για το έγκλημα στα Τεμπη!

  14. Με βάση τις διατάξεις του νόμου 4643/2019, που εισηγήθηκε ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γ. Στάσσης λαμβάνει ετήσιες αποδοχές 200.000€ και μπόνους που θα φτάνουν έως τα 100.000€!

  15. Με αξιοκρατικά κριτήρια κ πολεμώντας το..βαθύ κράτος η κυβέρνηση των “αρίστων” τοποθετεί τον δημοσιογράφο Κων/νο Ζούλα που ήταν .επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, πρόεδρο της…ΕΡΤ!
    Αξιοκρατία πάνω απ όλα

  16. Με ΠΝΠ, ορίζεται ότι οι καναλάρχες απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες, ύψους 3,5 εκατ.€. Το δώρο αφορά τους σταθμούς ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, OPEN, Star, Alpha κ ΜEGA. Το συνολικό ύψος της παροχής είναι 21 εκ€. (31/3/20)

  17. 4/2020: «Σκόιλ ελικίκου» εκατομμυρίων. Η κυβέρνηση ανακοινώνει πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για ελεύθερους επαγγελματίες. Το κονδύλι φτάνει τα 193 εκατ.€. Από αυτά τα 85 εκατομ θα καταλήξουν στα ιδιωτικά ΚΕΚ, εκ των οποίων τα 36 εκατομ απευθείας σε επτά εταιρείες!

  18. Εν τω μεταξύ με τον Γεωργούλη ξεχάσατε τον Γεραπετριτη με τη 12χρονη στον Κολωνό.
    Αυτός ήταν τελικά ο σκοπός μπάλα στην εξέδρα;

Comments are closed.