Η Μπιγιονσέ και η Κάμαλα Χάρις ενώνουν δυνάμεις για μια αξέχαστη βραδιά στο Χιούστον

Κοινοποίηση:
US Vice President and Democratic presidential candidate Kamala Harris speaks at her campaign headquarters in Wilmington, Delaware, on July 22, 2024. Harris on Monday compared her election rival Donald Trump to "predators" and "cheaters," as she attacked the first former US leader to be convicted of a crime. (Photo by Erin SCHAFF / POOL / AFP)

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από αξιόπιστες πηγές, η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στο Χιούστον του Τέξας, όπου θα βρίσκεται και η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις. Η εκδήλωση αυτή είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

 

 

Η Κάμαλα Χάρις θα επισκεφθεί το Τέξας, μια πολιτεία που παραδοσιακά θεωρείται προπύργιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Σκοπός της επίσκεψης είναι να στηρίξει τον υποψήφιο γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Κόλιν Όλρεντ. Αυτή τη στιγμή, ο Όλρεντ φαίνεται να υστερεί στις δημοσκοπήσεις απέναντι στον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, Τεντ Κρουζ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναμένεται ότι η Χάρις θα αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα όπως το δικαίωμα στην άμβλωση, ένα θέμα που έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις και διαμάχες στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία της Μπιγιονσέ προσθέτει επιπλέον βαρύτητα στην εκδήλωση, καθώς η καλλιτέχνιδα είναι γνωστή για την κοινωνική της δράση και την υποστήριξή της σε διάφορες πολιτικές και κοινωνικές αιτίες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response