Η Ουκρανία μετρά αντίστροφα, η Ρωσία ετοιμάζει την μητέρα των μαχών, η Γαλλία θρηνεί 100 νεκρούς στρατιώτες

Κοινοποίηση:
ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η Ουκρανία μετρά αντίστροφα τις απώλειες των όπλων και πυρομαχικών που διαθέτει, σπαταλώντας τα στον πόλεμο φθοράς που έχει εξαπολύσει εναντίον της η Ρωσία, η οποία ετοιμάζει την μητέρα των μαχών καταστρέφοντας με την υπεροπλία της τα εναπομείναντα δυτικά όπλα στο ουκρανικό οπλοστάσιο, διαλύοντας ακόμη 3 συστήματα Patriot σε μια εβδομάδα πλήγμα όχι μόνο για τους Ουκρανούς αλλά και τους Αμερικανούς!
Ωστόσο δεν είναι μόνο από όπλα που ξεμένει η Ουκρανία… θυσιάζει πολύτιμο στρατιωτικό προσωπικό, δεδομένων των μεγάλων ελλείψεων που έχει πια σε μάχιμους, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την άρνηση των Ευρωπαίων να θυσιάσουν στρατιώτες τους σε έναν πόλεμο που γνωρίζουν ότι είναι χαμένος.
Εξαιρετικά σημαντικό αποδεικνύεται και το γεγονός, πως οι πρώτοι 100 Γάλλοι στρατιώτες έπεσαν νεκροί στη Οδησσό (όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου (16/3/2024) όταν με μια κατευθυνόμενη βόμβα, οι Ρώσοι σκότωσαν 300 στρατιώτες του Τάγματος Kraken των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας.
Είναι σημαντικό για δύο λόγους:
πρώτον, για το γεγονός ότι αποδεικνύει «αφερέγγυο» τον Γάλλο πρόεδρο που από την μία εγκαταλείπει τις πολεμικές ιαχές, μπροστά στην ρητή άρνηση των Ευρωπαίων εταίρων του να εμπλακούν σε έναν πόλεμο με την Ρωσία, στέλνοντας στρατιώτες τους στο μέτωπο, παρότι δήλωσε έτοιμος να συνομιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin για την αποκλιμάκωση της κρίσης, και
δεύτερον, γιατί αποκαλύπτεται πως Γάλλοι πολεμούν ήδη στο μέτωπο της Ουκρανίας.
Την ίδια στιγμή, οι απόπειρες εισβολής στο Belgorod για λόγους εντυπώσεων από τους Ουκρανούς αποδείχθηκαν καταστροφικές αφού σε 4 ημέρες έχασαν 1.500 στρατιώτες, 20 τεθωρακισμένα, χώρια που έπληξαν αμάχους, σκοτώνοντας μια 16χρονη έφηβη…
Στο μέτωπο η κατάσταση είναι δραματική, καθώς παραπαίουν οι αδύναμες ουκρανικές αμυντικές γραμμές.

100 Γάλλοι στρατιώτες νεκροί και δεν είναι οι μόνοι δυτικοί

Από το κοινωνικό δίκτυο «Χ» έγινε γνωστή η είδηση για τους 100 Γάλλους, αλλά και τα ονόματα Γερμανών και Αμερικανών που έπεσαν από το ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «στην περιοχή των συνόρων Ρουμανίας-Ουκρανίας, παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα της αεροπορίας του ΝΑΤΟ.
Προφανώς αυτό οφείλεται στην εκκένωση όσων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν κατά τις χθεσινές επιθέσεις στη νότια Ουκρανία».
Σκοτώθηκαν 100 Γάλλοι, και περισσότεροι από 550 άνθρωποι από τις ταξιαρχίες «Lyut» και «Tsunami» του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.
Οι WELDERS συγκεκριμενοποίησαν τα δεδομένα μας για τους στρατηγούς:
A.Gostishchev, πρώην αναπληρωτής της κύριας διεύθυνσης της Εθνικής Αστυνομίας, διοικητής του τάγματος Tsunami, S. Tetyukhin, πρώην αντιδήμαρχος, D. Abramenko, αναπληρωτής επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης του Εθνικού Αστυνομία, Επικεφαλής του Τμήματος Προληπτικών Δραστηριοτήτων στην Περιφέρεια της Οδησσού – ως αποτέλεσμα του χτυπήματος στο εργοτάξιο του προσωπικού της ταξιαρχίας “LYUT” στην περιοχή της Daca.

Πληροφορίες από την ίδια πηγή στο «Χ» δίνουν ονόματα και για στρατιώτες που έχασαν την ζωή τους από Γερμανία και ΗΠΑ στο ρωσικό χτύπημα στην Οδησσό.

Χωρίς όπλα σε 15 ημέρες

Η Ουκρανία έχει τόσο μικρή ποσότητα πυρομαχικών που θα της τελειώσουν οι πύραυλοι αεράμυνας μέχρι το τέλος Μαρτίου 2024 και ούτε θα μπορεί να υπερασπιστεί τις πόλεις της, ούτε θα είναι σε θέση να αναχαιτίσει ή καταρρίψει 4 στους 5 ρωσικούς πυραύλους όπως κάνει τώρα, αλλά μόλις τον έναν, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Telegraph.
Οι προμήθειες πυραύλων που υπερασπίζονται πόλεις όπως η Οδησσός μειώνονται με απίστευτα ταχείς ρυθμούς, στρατιωτικοί blogger υποστηρίζουν ότι στην Ουκρανία έχουν απομείνει μόνο drones και σύμφωνα με το δημοσίευμα, Ρώσοι αξιωματούχοι γνώριζαν ότι η Ουκρανία μένει χωρίς πυρομαχικά και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να χτυπήσουν με μεγαλύτερη ένταση.
Αυτή η εξέλιξη θα έχει «σημαντική επίδραση στα αστικά κέντρα της Ουκρανίας», σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αφού οι ρωσικές δυνάμεις εξαπολύουν πλήγματα ακριβείας σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας.
Βάσει των ίδιων πηγών, οι ουκρανικές δυνάμεις σκάβουν βιαστικά νέα χαρακώματα και στήνουν αντιαρματικές παγίδες προκειμένου να επιβραδύνουν τη ρωσική προέλαση και να αντιμετωπίσουν την κριτική ότι δεν είχαν σχεδιάσει σωστά την άμυνά τους κατά την αποτυχημένη αντεπίθεση του 2023.
Το απόγευμα της 15ης Μαρτίου, ένας ρωσικός πύραυλος Iskander κατέστρεψε ένα από τα ουκρανικά κέντρα λήψης αποφάσεων στην Οδησσό.
Κατά μήκος της πρώτης γραμμής στο Donbass, οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να απωθούν και τελικά διέσπασαν τις γραμμές των Ουκρανών που δεν έχουν οβίδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. συνεχιστε αδερφια να εξαυλωνεται τα ναζιστικα σκυλια του ισραηλ. Δυστυχως ο χιτλερ δεν εκανε σωστα την δουλεια του.

Comments are closed.