Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ: Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ – ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Κοινοποίηση:
russian_tank_ukraine

Οι τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία αποδεικνύουν τη σταθερή και αμείλικτη πρόοδο των ρωσικών δυνάμεων σε όλα τα μέτωπα. Η στρατηγική της Ρωσίας αποδεικνύεται ακαταμάχητη, ενώ οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να αποδυναμώνονται κάτω από τις συντονισμένες επιθέσεις και τη στρατιωτική υπεροχή της Μόσχας.

Επιτυχίες στο Μέτωπο
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταφέρει να εδραιώσουν τον έλεγχό τους σε κρίσιμες περιοχές όπως το Ουγκλεντάρ και το Βολτσάνσκ, ενώ συνεχίζουν να προχωρούν ακάθεκτες στο Χάρκοβο, πιέζοντας τους Ουκρανούς σε καταστροφικές μάχες. Το ρωσικό πυροβολικό έχει θέσει το Χάρκοβο υπό συνεχή απειλή, καταστρέφοντας τις ουκρανικές αμυντικές γραμμές και αναγκάζοντας τις ουκρανικές δυνάμεις να αποχωρήσουν από στρατηγικά σημεία.

Αεροπορική Κυριαρχία
Η Ρωσία συνεχίζει να διατηρεί την αεροπορική της υπεροχή, παρά τις προσπάθειες της Ουκρανίας να ενισχύσει τις αεροπορικές της δυνάμεις με νέα συστήματα αεράμυνας από τη Δύση. Η ρωσική αεροπορία επιτυγχάνει κρίσιμες νίκες, πλήττοντας ουκρανικές υποδομές και στρατιωτικούς στόχους με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Ασταμάτητη Ρωσική Προέλαση
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να προελαύνουν με αμείωτη ένταση, καταλαμβάνοντας ολοένα και περισσότερα εδάφη. Οι αναλυτές συμφωνούν ότι η Ρωσία θα καταφέρει να εδραιώσει πλήρη έλεγχο στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας, παρά τις προσπάθειες του Κιέβου να αντεπιτεθεί.

Στρατηγική Υπεροχή
Η στρατηγική της Ρωσίας να διασπάσει τις ουκρανικές γραμμές και να καταστρέψει τις κρίσιμες υποδομές αποδεικνύεται καταλυτική. Η προοπτική να τεθεί η Κριμαία υπό τον πλήρη έλεγχο της Ρωσίας αποτελεί άμεση απειλή για την Ουκρανία και τους δυτικούς συμμάχους της. Οι επιθέσεις στην Κριμαία έχουν εντείνει την πίεση στους Ουκρανούς, αναγκάζοντάς τους να αναδιοργανώσουν τις δυνάμεις τους.

Προβλέψεις για τη Λήξη του Πολέμου
Οι αναλυτές προβλέπουν ότι ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει το φθινόπωρο του 2024, καθώς η αμερικανική βοήθεια προς την Ουκρανία θα μειωθεί λόγω των εκλογών στις ΗΠΑ. Παρά τις δυσκολίες, η Ρωσία παραμένει αποφασισμένη να ολοκληρώσει την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση με πλήρη επιτυχία, εξασφαλίζοντας τη νίκη της και την εδραίωση της κυριαρχίας της στην περιοχή.

Με την ασταμάτητη στρατιωτική της μηχανή και την αδιαμφισβήτητη στρατηγική της υπεροχή, η Ρωσία αποδεικνύει ότι η νίκη είναι αναπόφευκτη. Οι ουκρανικές δυνάμεις και οι δυτικοί σύμμαχοί τους αντιμετωπίζουν μια πραγματικότητα όπου η ρωσική κυριαρχία είναι αναπόφευκτη και ακατανίκητη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. βαθεθηκαμε τα παραμυθια, δυομησι χρονια ηττας εχουν οι ρωσοι και βαρανε μονο υποδομες. Δεν αρκει η βοηθεια απο Ιραν, β.Κορεα

  2. Τίποτα δεν έχουν καταφέρει οι δειλοι Ρώσοι.. τόσο καιρό πολεμανε εναντιον φτωχων,ξυπολητων,δυστυχισμενων ανθρωπων και ακόμαααα “προελαυνουν”..οι Ρώσοι δεν μπορούν.. χάνουν και κυριως φοβούνται.. τρέμουν σαν κοριτσάκια το Νάτο και τα όπλα του…τα όπλα που διαθέτει η δύση ουτε καν τα φανταζονται στην μιζερη χώρα της βότκας και του στριπτιζ…μια ανάσα των Νατοικων μπορεί να εξαφανίσει την μισητή τουρκοφιλη Ρωσία μέσα σε 48 ώρες…

  3. Προχθες ειχε ομιλια ο τραμπ στο detroit και ειπε καθαρα οτι στο πολεμο ουκρανιας ρωσιας “θα σταματησω τους θανατους” και συνεχισε με τα θεματα τα γνωστα που απασχολουνε την εσωτερικη κατασταση.
    Οσο πιο γρηγορα τελειωσει αυτος ο πολεμος τοσο πιο κερδισμενη θα βγει η ουκρανια…γιατι αλλιως ο πουτιν θα φτασει μεχρι το κιεβο και τοτε δεν θα μεινει ουκρανια.

    1. ο τραμπ θα πολεμησει τον τουρκοπουτιν μεχρι εσχατων, να εισαι σιγουρος. Ειναι θεμα τιμης για τους αμερικανους. Η μοιρα του τουρκοπουτιν εχει ηδη σφραγιστει και θα ειναι ιδια με του χιτλερ

  4. Η ρωσια ολο προελαυνει και ολο στα ιδια ειναι. Και χελωνα να ηταν να προελαυνε τοσο καιρο θαχε κανει δυο φορες το γυρο της γης… Μιλαμε για υψηλου επειπεδου διπολικο νεοταξικο θεατρο και οι μπαγλαμαδες φανατιζονται, ζητω η ρωσια φωναζουν, ζητω η ουκρανια οι αλλοι…

    1. ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΒΑΛΚΆΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΑΝΤΟΥ ΡΙΞΤΑ ΤΩΡΑ

      1. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΤΤΤΤΤΤΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      2. ΝΑΙ!!!!ΝΑΙ!!!!!ΝΑΙ!!!!ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!

    2. Λέει και καμια μαλακία να περάσει η ώρα και εσείς πιστεύετε τον μεθύστακα με τα πυρηνικά? Με το που τα ετοιμάσει για να τα ρίξει θα έχει αφανιστεί η κωλοχώρα του

  5. Έτσι βλαδιμερε ξέσκισε την ΝΠΤ Αμερικανογερμανοεβραιους λαθρο λοατκι, ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΊΑ ΟΡΘΔΟΞΙΑ…. ΒΛΑΔΙΜΕΡΕ όλοι οι Έλληνες πατριωτες ειμαστε μαζι σου.

    1. σερβια και ρωσια αναγνωρισαν αμεσως τα σκοπια ως ‘Μακεδονια’. Αρα τι τσιπρας, τι βλαδιμηρος, χα χα χα νενεκο… Ζητω η Ελλας!

  6. Στέφανε, εμείς τι θα απογίνουμε ; 😢

  7. Του ΝΑΤΟ κι γληγορα με καλτσον στις προυσταγες τσι γοβας!
    Μισθουφορ κοντρα σι Ρωσους εθνικισταδες = ξιρου διπλο!

  8. Καμία σχέση, τα νέα δυτικά όπλα έχουν καθηλώσει τους Ρώσους. Γι’ αυτό ο Πούτιν ζήτησε ανακωχή.

    1. Oχι μόνο τους έχουν καθηλώσει, αλλά οι Ρώσοι προβληματίζονται τι τους περιμένει. Για αυτό και ο Πούτιν είναι σαν τρεμάμενο πουλί και σαν σκύλος που φοβάται και γαυγίζει. Και τρέχει για βοήθεια εδώ και κει.

    2. Ποια νέα δυτικά όπλα καημένε, ότι όπλα παίρνουν καταστρέφονται επί τού πεδίου καί τά patriot ένα ποσοστό αναχαιτίζουν από τά drones καί τούς πυραύλους τών Ρώσων. Ζήτημα χρόνου καί τά patriot νά γίνουν βίδες όπως έγινε κάθε δυτικό όπλο πού όπως αποδεικνύεται είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας μπροστά στην ανωτερότητα τού οπλοστασίου τών Ρώσων από κάθε άποψη.

  9. είναι να λέμε στους Ουκρανούς ότι η νίκη έρχεται όπου νά’ναι και να τους σπρώχνουμε σε αυτοκτονικές κινήσεις λέγοντάς τους ότι τα όπλα όπου νά’ναι έρχονται αλλά χάλασε το τραίνο στον δρόμο, ή τώρα ή ποτέ, ιστορική ευκαιρία για ισοπέδωση Ουκρανίας, Πολωνίας και κάθε άλλου κιναιδιστικού τσουτσεκιού του ΝΑΤΟ και διάλυση της ΕΕ

Comments are closed.