Η Ράνια Τζίμα για τις ευχαριστίες Στίγκα στον Κασιδιάρη: “Περαστικά μας” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
tzima

Ο Βασίλης Στίγκας, ο αρχηγός του κόμματος Σπαρτιάτες, στην πρώτη του δήλωση μετά τα exit polls, ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη για τη στήριξη που τους προσέφερε.

Δείτε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα μετά τη δήλωση αυτή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Πολυ θα θελαμε να μαθουμε τον βιο του ανδρος της γιατι ειχε γινει μεγαλος ντορος με την απομακρυνση του απο τα πολιτικα δρωμενα Τι αραγε ειχε γινει δεν μας λεει η μανταμ…..

  2. Σωστά!! περαστικά σας,και ακόμα που ειστε!!. Άλλοι έπρεπε να είναι στην φυλακή.Μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση από τα συστημικα μέσα και την ΝΔ δεν υπάρχει.ερχετε όμως ο καιρός να πληρώσουν καιναυτο τους καιει. Οσο για την συγκεκριμένη τηλεπερσονα,ξερετε εδώ στην Κύπρο λέμε βάλε κάτι να σου περάσει..και ο νωων νοειτο.

  3. ίδια η Rafaella Bella (νέα εγχώρια πορνοστάρ των Sugarbabes)

  4. Πονάει, αλλά θα το συνηθίσετε…Νόμος της ζωής…Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

  5. ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΟΚΟΤΤΑ ΤΖΙΜΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΕΝΤΗ ΜΠΕΛΕΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΙΜΑΡΑΣ

  6. Σκύλα τζιμα,δεν είναι οι αιμοροιδες που σε πονάνε,είναι το κ@υλί του Ηλία!Περαστικά σου βρώμα,υπογλωσια..χαχαχα…

  7. Άντε ρε παρτάλι μούγκα ,φάε μερικά καρότα σου χρειάζονται .

  8. Το φυσας αλλά δεν κρυώνει με τίποτα!!! Περαστικά σκύλα

  9. Κυρια Τζιμα σε αυτες τις περιπτωσεις στο χωριο μου λεμε την εξης ευχη.Με γεια τγην πουτσα νυφη…

  10. Δε βλέπω να έχει πάρει όμως καμιά δεκαριά οικογένειες λαθραίων σπίτι της που τόσο λυπάται, όπως και όλοι οι άλλοι φιλάνθρωποι της Ερυθραίας Κηφισιάς και πάει λέγοντας ούτε άκουσα να κάνουν κανέναν αγώνα να ανοίξουν καμία δεκαριά ανοιχτές η κλειστές δομές στην γειτονιά τους να έχουν κοντά τους λαθραίους που τους βαφτίζουν πρόσφυγες να μπορουν να τους βοηθάνε άνετα να είναι δίπλα τους να πηγαίνουν τα παιδιά τους να παίζουν μαζί στα πάρκα και τις γειτονιές κρίμα τόσα ασυνόδευτα ανήλικα 25 χρόνων να μη μπορούν να παίξουν με άλλα παιδάκια πολιτικών δημοσιογράφων δεν πληρώνουν και τα δίδακτρα στα ιδιωτικά τους σχολεία να μάθουν και πιο γρήγορα ελληνικά να πάρουν ελληνική εκπαίδευση.

  11. Ρανια για πες αλευρι;; Ελα με την οπισθεν ο Λιάκος σε γυρεύει, κωλομασονου που το κανεις με τα χερια σου το συμβολο.. Καραπουταναρες!!!!

  12. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΤΑΝΑΠΟΥ,;;; ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Ο ΛΟΚΩΣ ΣΟΥ;;;; PROCTOSYNALAR ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΉΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ…..ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

  13. για την ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΑ που λέγεται …λιάνα κανέλλη ,
    γαμιέσα@ μωρη λέσβω κ σε γα…ργαλάει απο πίσω ο λιάκος ..
    ( βγήκε δυστυχώς παλι βουλευτής αυτη η ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΑ … )
    ψώφα απόψε λέσβω …απο την στενοχώρια σου …για τον λιάκο

  14. ΤΣΟΎΞΙΜΟ!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΈΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  15. Αν βάλετε Ράνια Τσίμα παντρεμένη στην google θα σας βγάλει αυτό…Η Ράνια Τζίμα, η γνωστή δημοσιογράφος, είναι ευτυχισμένη παντρεμένη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Έλληνα οικονομολόγο και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πολιτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 2016, αφήνοντας ανεξίτηλη εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους.12 Μαΐ 2023… Ποιον νοιάζει αν είναι ευτυχισμένη παντρεμένη?

  16. Μη μας στεναχωρειτε το κορίτσι και δεν θα ταΐσει με καρότα τον σύζυγο απόψε.

  17. Περαστικά σας, λαθρολάγνα προδοταριά του κερατά …
    Για την περίπτωσή σας συνιστάται μπόλικο ξυδάκι από την πάνω τρύπα και κανά καροτάκι στην πίσω τρύπα … Δεν θα μας χάλαγε και λίγο εξαφανιζόλ, να σας στείλει στο διάολο να μην σας ξαναδούμε μπροστά μας, ΣΚΑΤΟφατσες του σατανά …

  18. Πολύ σωστά μιλάς Άννα αλλά βλέπεις εδώ κυριαρχεί η σήψη σε όλα τα επίπεδα, υπάρχει μια ελπίδα με τους Σπαρτιάτες, ίδωμεν.

  19. Η δουλειά σου είναι να κάνεις πολιτικά σχόλια; Θα το πιείτε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, απνευστί…Και τα εκλογοδικεία δεν μπορούν να ανατρέψουν την λαϊκή βούληση…Ο πανικός σας έχει φτάσει στην Αλάσκα…

  20. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ …………….

  21. ΞΥΔΑΚΙ ΜΩΡΗ Χ…ΜΟΥΡΑ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ………………ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΟΛΗΓΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΦΟΡΕΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

  22. Και για να μην ξεχνιόμαστε:
    Ράνια Τζίμα και Σία Κοσιώνη, παντρεμένες με ενεργά Πολιτικούς συζύγους, έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από τη Δημοσιογραφία: ο λόγος είναι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.
    Όπως στη Γαλλία είχε παραιτηθεί η σπουδαία Δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ όταν παντρεύτηκε τον Ντομινίκ Στρος-Καν, ενεργό Πολιτικό του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας.
    Αλλά, εκεί υπάρχει ΗΘΟΣ.
    Εδώ, ΔΕΝ υπάρχει ΗΘΟΣ.
    Και αυτές οι κύριες μας κάνουν και τις δασκάλες.
    Για να μην ξεχνιόμαστε.
    Ε, ναι, λοιπόν, περαστικά σας.

  23. Απο εσενα και τον…..καροτακια ξερεις ποιον??? δεν περιμεναμε να πεις και τιποτα καλυτερο περαστικα σε ολους σας !!!!!!!!!!!! ιδιως σε αυτον που εχεις διπλα σου !!!!!!!!!

  24. Περαστικά σας καλά λες…έχετε πανικοβληθεί όλα τα λαμόγια της κλεπτοκρατίας και της αρπαχτής…για αρχή πάρε μια περιποιημένη λούτσα στο αξύριστο γατί σου και απόλαυσε την, βάλε και caroten για χρώμα.

  25. Περαστικά σου. Αν δε περνάει με ασπιρίνη, δοκίμασε καρότο. Λαϊκή συνταγή

  26. Ναι ναι,εντάξει Τζίμα…Ενώ το ΚΚΕ και ο Συριζα που εκπροσωπούν ανθελληνικές θέσεις και ιδεολογίες μου αιματοκύλησαν για πάρα πολλά χρόνια την Ελλάδα και την κάνουν σήμερα Ισλαμαμπάτ δεν σε ενοχλεί!Αντε μωρή από εδω!

  27. H Ράνια πίνει πολύ κόκα και της αρέσει το σεξ από τον κώλο. Αλλά ο Γαβριήλ είναι πούστης και έτσι πέρνουν ένα ζιγκολό και τους γαμάει και τους δύο. Έχω έναν φίλο ζιγκολό και μου είπε τους γαμόυσε και τους δύο και η Ράνια του σνίφαρε την κοκα και το σπέρμα.

  28. Σε πείραξε μιλφαρα μου; άσε τον μπακς μπανυ κι έλα προς τα εδώ να δεις τι εστι βερίκοκο

  29. Και ποιος σε ρωτησε εσενα ρε τσοκαρο;;;; Τι ειδαμε τοσα χρονια απο το κλεπτικο τοξο;;; Μηπως παταξαν την φοροδιαφυγη , την γραφιοκρατεια η εφτιαξαν την Υγεια και την Παιδεια κλπ κλπ !! Εκεινο που ειδαμε ειναι χρεοκωπια της χωρας και μνημονια και ακριβεια που εχει φτασει στον..Θεο!!! Βγαλτε λοιπον τον σκασμο πουλημενα υποκειμενα!!!

  30. Οι. κύριοι ΑΔΩΝΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ κ ΒΟΡΙΔΗΣ ήταν ΝΔ;
    Αυτούς πως τους κάνατε γαργάρα;
    Φυσικά οι πολίτες που πιστεύουν σε μια Ελλάδα με πρώτα τους Έλληνες, είναι αυτοί που ψήφισαν τους Σπαρτιάτες.
    Όσο για τον καταδικασθέντα, εάν αποδειχθεί ότι ευθύνεται τελεσίδικα, θα έχει την τιμωρία του.

  31. Βάλε κανά καρότο στον πάτο του άντρα σου καλύτερα. Τσίπα δεν έχετε ρε?

  32. Τί θα κάνει τώρα ο Γαβριήλ?Πού να τον βολέψουν και αυτόν?Άσε που αποδείχθηκε κατσικοπόδαρος…!!Ανέλαβε δράση και ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε και άλλο…!!

Comments are closed.