Η Ρωσία καταδικάζει την απόπειρα πραξικοπήματος στη Βολιβία

Κοινοποίηση:
LAVROV29DD

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βολιβιανή ομόλογό του Σελέντα Σόσα, κατά την οποία «καταδίκασε κατηγορηματικά» το αποτυχημένο πραξικόπημα στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο εξέφρασε την «πλήρη και ακλόνητη υποστήριξη» της Μόσχας προς την κυβέρνηση του Βολιβιανού προέδρου Λουίς Άρσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. και ο τουρκος καταδικαζει τις εισβολες και κατοχες εδαφων ξενων κρατων ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ πχ εισβολη και κατοχη εδαφων της κυπριακης δημοκρατιας ΑΠΟ ΤΟ 1974.

  2. Νεοταξιτες αντε ξεκουμπιδια και καλες συνεδριασεις στις… λεσχες σας για το…επομενο βημα! Βλαδιμηρε εισαι ηγετης, Λαβροφ εισαι υπερμαχος του πραγματικου διεθνους δικαιου!

  3. Στυρίζουμε και είμαστε υπέρ οποιασδήποτε ανακοίνωσης του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, ως τον ακροτελαυταίο λίθο αληθινής στήριξης της παγκόσμιας κοινώτητας, ενάντια στην Εβραιομασωνική κατασταλτική και παραπλανητική πρακτική, που στηρίζει μόνο το ιδίο όφελος και το κέρδος των ακραίων Εβραίων, οι οποίοι προσδίδονται σε αφανισμό του Ανθρώπινου πληθισμού της Μάνας Γης, πλην μερικών Εβραίων υπόδουλων!
    Όλα τα δυνά στον κόσμο, προέρχονται και καθοδηγούνται από τους ακραίους Εβραίους και τους ακολούθους τους στο έργο τους να αφανίσουν όσους δεν τους ακολουθούν, τους οποίους και αποκαλούν γκοίμ=Ζώα!

Comments are closed.