Η ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Δείπνο με θέα τα Λευκά Όρη τη δεύτερη μέρα των γαμήλιων εορτασμών Κασσελάκη- Μάκμπεθ

Κοινοποίηση:
ΓΞΓ

Στα κυπαρίσσια της Τοσκάνης και με θέα τα Λευκά Όρη της Κρήτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, παρέθεσαν δείπνο στους 130 καλεσμένους τους στα Χανιά.

Η σημερινή δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κάμπος, στο Νέο Χωριό Χανίων. Συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτήμα από νωρίς το απόγευμα, ενώ το ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Το πρόγραμμα των εορτασμών

Πέμπτη 29/8

Σήμερα, Πέμπτη, στις 19:00 οι δύο οικογένειες θα δειπνήσουν μαζί σε υπέροχο εστιατόριο με μοναδική θέα. Στις 22:00 θα ακολουθήσει πάρτι σε γνωστό μπαρ των Χανίων.

Παρασκευή 30/8

Την Παρασκευή στις 17:00 Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε ένα μικρό αμφιθέατρο.

Θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση στη βεράντα του βοτανικού κήπου.

Μετά τις 8 θα ακολουθήσει δεξίωση σε εξίσου όμορφο μέρος, με τεράστιο κήπο και ιδανική ατμόσφαιρα.

Σάββατο 31/8

Οι τριήμερες εκδηλώσεις θα κλείσουν με το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σαββάτου σε γνωστό beach bar, με υπέροχη παραλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δώρο… 1 κιλό. Σύκα…..!!!! και σαπιες ντομάτες…!!! και κρατείστε μου ένα κουταβάκι…!!!!

  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΕΤΣΙ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΗ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ

  3. Καλα ρε μαλακα κασελακη, μια γυναικα δε βρηκες να παντρευτεις να γαμησεις; Τον πουστη βρηκες; Θα μου πεις ειχε λεφτα ο πουστης αν κρινεις απο το διαμερισματακι που αγορασε.

  4. Ιδανική ατμόσφαιρα, ….υπέροχη παραλία….
    Του κ. τα εννιάμερα…

  5. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 11 ΡΙΧΤΕΡ ΑΜΕΣΩΣ

Leave a Response