Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΠΑΓΩΝΕΙ» ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ – ΛΕΠΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
zakinthos

Στιγμές μεγάλης αγωνίας πέρασαν άπαντες κατά τη διάρκεια του ματς Τρίκαλα-Ζάκυνθος, για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Τάσος Μαρούδος, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και έμεινε για περίπου δέκα λεπτά χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός του αγώνα, Θανάσης Κούτης και τα μέλη του ΔΣ, Κώστας Παρδάλης και Γιάννης Χιώτης του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο 26χρονος επιθετικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το sportrikala.gr, ο παίκτης δείχνει να είναι καλά, ωστόσο περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να βρεθούν τα αίτια της λιποθυμίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν κάτι σαν επιληπτικό επεισόδιο».

Το παιχνίδι είχε κι άλλες στιγμές αγωνίας, αφού νωρίτερα ο Χρήστος Κατσαντώνης αποχώρησε, επίσης, με ασθενοφόρο, μετά από τραυματισμό στη μύτη.

Δείτε το περιστατικό στο 1.12.30” του βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ας έκανε πλασιμπο οπως όλα τα «μεγάλα κεφάλια» γίαυτο την έπαθε. Δεν ρώταγες καημένε και κανα ψεκασμένο; Θα πηγαινες τα το σκυλί στο αμπέλι.

  2. Μην ξεχασετε να κανετε μερικες δοσεις φολες ακομη,ετσι ;
    Το συνιστουν και οι “ειδικοι”…

  3. Δεν είναι τίποτα. Θα τον τσίμπησε κάποιο κουνούπι ή έφαγε χαλασμένο σάντουιτς από καφετέρια στο Μαρόκο

  4. Δεν πιστεύω να έπαθε κοροδοϊό; Μήπως δεν έκανε την 100η δόση και έπαθε καμία κλισματικη αλλαγή φοβάμαι… Γρήγορα στους ειδικούς εξειδικευμένους θεούς επιστήμονες να τον σώσουν.

  5. Το ακουστικό βαρηκοιας πάρτο για πάρτη σου αφού ξέρεις το Σαραβάκο.

  6. Ρε μαλακα ο Σαραβάκος είναι γέρος αν ζει τόσο κωλογερος είσαι κι εσύ;; κι ασχολουμαι μαζί σου

Comments are closed.