Η Σλοβακία ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης των Ο.Α.: «Μετά την αποκρουστική έκθεση γεμάτη ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία»

Κοινοποίηση:
ΚΛΞΛΚΞΚΛΚΛ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Σλοβακίας, Τόμας Ταράμπα, ο οποίος επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοίνωσε πως θα απέχει λόγω των «απωθητικών συμβόλων της παρεκκλίνουσας παρακμής», τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, κυριάρχησαν στην τελετή έναρξης.

Η αναφορά του Τόμας Ταράμπα σχετίζεται μετά την γελοιοποίηση του «Μυστικού Δείπνου» που μετά είπαν ότι ήταν το «Συμπόσιο των Θεών», στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο μπλε Διόνυσος και drag queens.

Ο Ταράμπα, ανακοινώνοντας την απόφασή του να μη παρευρεθεί στην τελετή λήξης στις 11 Αυγούστου, επέμεινε πως στη σύνδεση με τον Χριστιανισμό.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, έγραψε σε ανάρτησή του στα social media, «ετοίμασαν για τον κόσμο μια αποκρουστική έκθεση γεμάτη LGBTI ιδεολογία και προσβολές στα σύμβολα του Χριστιανισμού».

«Υποτίθεται ότι θα εκπροσωπούσα τη Σλοβακία στην τελετή λήξης. Αλλά αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα μνημονεύονται για πάντα στον κανονικό κόσμο… για την κατάχρηση της ομορφιάς του αθλητισμού και τη μετατροπή του σε προοδευτικό πολιτικό θέατρο. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να μην παρευρεθώ στην τελετή λήξης», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Συγχαρητήρια!! Επιτέλους μια αντίδραση για τους ανώμαλους!

Comments are closed.