Η Σοφία Χατζηπαντελή παρουσιάζεται με πόζες που “ζαλίζουν” το Instagram

Κοινοποίηση:
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κερδίσει την προσοχή του ελληνικού κοινού μέσω της συμμετοχής της στο GNTM, όπου υπηρέτησε ως κριτής κατά τη διάρκεια των οντισιόν το 2022. Η παρουσία της στο ριάλιτι την καθόρισε ως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Η Σοφία επανεμφανίστηκε στον ημιτελικό του GNTM, όπου συμμετείχε ως guest judge, ενισχύοντας περαιτέρω τη δημοτικότητα και την επιρροή της στον χώρο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε ήδη καταφέρει να εισέλθει δυναμικά στη ζωή των τηλεθεατών και να γίνει μέρος της ελληνικής showbiz.

Μετά το GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή συμμετείχε στο My Style Rocks, που αποτέλεσε την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση μέχρι σήμερα. Παράλληλα με τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, η Σοφία συνεχίζει να εστιάζει στην καριέρα της στο μόντελινγκ στο εξωτερικό, όπου έχει επενδύσει τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής της ζωής.

Η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει γενικά τολμηρές εμφανίσεις και δεν διστάζει να «πετάξει» τα ρούχα της για ένα ποστ στο Instagram. Έτσι και σήμερα, που ανέβασε στα social media μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει τόπλες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Δεν είναι πραγματικό το μονόφρυδο, υπάρχουν φωτογραφίες της χωρίς αυτό. Απλά από εκεί που είναι ένα μέτριο μοντέλο, την ήθελαν όλοι για το μονόφρυδο.

  2. Επιβεβαιώνεται η άποψη μερίδας επιστημόνων, ότι πιθανώς να είμαστε απόγονοι του Νεάτερνταλ…

  3. Τρομερη πισω οψη .,.,.φανταστικη οψη χωρις κεφαλι

    τραβα σε κανενα μπαρμπερη να σου κλαδεψει τα φριδια ρε απογονε καραμανλη

  4. και κόμματος καυτός αλλά βγάλε τα φρύδια …σε μάθαμε τώρα , δεν τα χρειάζεσαι άλλο

    1. Υπάρχουν οι thirst traps, υπάρχουν και τα clickbaits…

      Αυτήν δεν κάνει για thirst trap, οπότε αηδιάζει το κοινό για λίγη δημοσιότητα…

      Η ίδια μαλακία με τις αξύριστες μασχάλες που έβγαζα στην φόρα οι τάχα μου “body positive” φακλάνες για να τραβήξουν την προσοχή αρνητικά

  5. Πήγαινε ξουρισου ρε όργιο που πιστεύεις ότι είσε ειδολο!
    Σε δουλεύουν ρε βλήμα.
    Δε καταλαβαίνεις?????

Leave a Response