Οι αφανείς ήρωες πέντε αγαπημένων ελληνικών σειρών συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό, με τη βοήθεια της AI τεχνολογίας. Περσόνες που ακούσαμε αλλά δεν είδαμε στις σειρές «Ντόλτσε Βίτα», «Δύο Ξένοι» και «Σαββατογεννημένες» παίρνουν μορφή μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Έχετε ποτέ σκεφτεί πως θα μπορούσε να είναι εμφανισιακά η Καιτούλα η Κότσαρη;
Θα μπορούσατε να φανταστείτε το παρουσιαστικό της Καρανάσιου που έβαφε το μαλλί της «ασορτί με το βρακί της»; Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι «Επιεικείς Έφηβοι» παρουσιάζουν το πως θα μπορούσαν να μοιάζουν με βάση ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που τους προσέδιδαν οι σεναριογράφοι μέσα από τις στιχομυθίες των βασικών πρωταγωνιστών.
Αφανείς ή αθέατοι πρωταγωνιστές ονομάζονται οι χαρακτήρες μυθοπλασίας τους οποίους συναντάμε στην πλοκή ενός έργου, ωστόσο δεν τους βλέπουμε ποτέ στην οθόνη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακούμε τη φωνή τους, ενώ άλλες τους πλάθουμε στη φαντασία μας μόνο από τις αναφορές των υπόλοιπων χαρακτήρων σε αυτούς.
Ο Αντώνης και ο Λευτέρης συζητούν για τους αθέατους πρωταγωνιστές στις κωμικές σειρές που έγραψαν όσο λίγες στα παιδικά και νεανικά τους χρόνια.
Αναλύουν τη σημασία της Καρανάσιου στην ανάδειξη του σπιρτόζου χαρακτήρα της Σάσας, αλλά και τον νευραλγικό ρόλο της Νινέτας στην υλοποίηση των θεότρελων ιδεών της Ντένης Μαρκορά.