Η Τζάκρη, το ύψος της νοημοσύνης όσων ασχολούνται με οικιακά και το… πόθεν έσχες Κασσελάκη

Κοινοποίηση:
ξγηξκ

«Οποιαδήποτε κομματικό όργανο που απαρτίζεται από ακτινολόγους, μηχανικούς ή κάποιους που ασχολούνται με τα οικιακά δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος αυτής νοημοσύνης».

Μία… περίεργη τοποθέτηση έκανε την Πέμπτη το πρωί σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Θεοδώρα Τζάκρη, προσπαθώντας να αιτιολογήσει τον φόβο των υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη για το… Πόθεν Έσχες του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το γεγονός ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος υποχρεούνται να δημοσιοποιήσουν το πόθεν έσχες τους, αρχικά τόνισε: «Τo πόθεν έσχες δεν μπορούν να το διαβάσουν όλοι. Απευθύνεται σε κάποιους ειδικούς. Μπορεί κάποια στοιχεία να απομονωθούν για να χρησιμοποιηθούν για λόγους σκοπιμότητας. Οποιαδήποτε κομματικό όργανο που απαρτίζεται από ακτινολόγους, μηχανικούς ή κάποιους που ασχολούνται με τα οικιακά δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος αυτής νοημοσύνης».

Εν συνεχεία προχώρησε: «Μακάρι να το δημοσιοποιήσει σύντομα ο κ. Κασσελάκης. Το κάνουν για να χτυπηθεί μία υποψηφιότητα που έχει τα στοιχεία της ηθικής ακεραιότητας. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Θα μπορούσαν να ζητήσουν οι καλοί μας σύντροφοι να ζητήσουν να υποβληθούν οι υποψήφιοι σε μία σωματική δοκιμασία όπως οι λοκατζήδες ή να ζητήσουν ιατρικά πιστοποιητικά. Ε, δεν θα ήταν αδιανόητο;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Χαχαχαχα… Αλλα σιγουρα εκπροσωπει το 90 ο/ο του αγραμματου οχλου που τους ψηφιζει και τους θαυμαζει επειδη ειναι ιδιοι με αυτους … Κινηματα λαου… ονομα και πραγμα

Leave a Response