Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ “ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Η απόλυτη ανατροπή – Μεγάλο προβάδισμα Κασσελάκη με 45%, έναντι 36% της Αχτσιόγλου

Κοινοποίηση:
ac658be0f297779a058636421ed869eb_XL

Προ των πυλών φαίνεται να είναι μία τεράστια ανατροπή στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή (17/9/2023) για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Στέφαος Κασσελάκης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων.
Η πρώτη εκτίμηση για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει επικράτηση Κασσελάκη και με διαφορά από τη βασική του αντίπαλο Έφη Αχτσιόγλου.
Μάλιστα έχει αυξημένες πιθανότητες να αναδειχθεί από την Κυριακή (17/9) νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με την καταμέτρηση από το 55% των εκλογικών τμημάτων ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει το 45% των ψήφων έναντι 36% της Έφης Αχτσιόγλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν άνοιξε ακόμη η πλατφόρμα συλλογής αποτελεσμάτων

Η παράταση που δόθηκε στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έχει οδηγήσει σε καθυστέρηση τη διαδικασία.
Η παράταση μίας ώρας αλλά και η εκ νέου παράταση σε περίπου 60 εκλογικά τμήματα που ακόμα και στις 22:00 υπήρχαν ουρές, έχει οδηγήσει σε μικρή καθυστέρηση, αναφέρει η Κουμουνδούρου.
Συγκεκριμένα, μέχρι τις 22:15 δεν είχε ανοίξει η κεντρική πλατφόρμα συλλογής των αποτελεσμάτων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννη Δρόσο, τα πρώτα αποτελέσματα με δείγμα δεν αναμένονται πριν τις 23:00.

Φάμελλος: Πολύ σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Ψήφισαν 147.000 μέλη

Για μια πολύ σημαντική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος σε δηλώσεις του στα κεντρικά γραφεία στην Κουμουνδούρου. Ανέφερε ότι στις εκλογές συμμετείχαν περίπου 147.000 εκ των οποίων οι 40.000 είναι νέα μέλη.
Ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι σημαντικό και είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ με ενισχυμένη εντολή από την κοινωνία για να καταθέσει πρόταση διακυβέρνησης της χώρας.
Ευχαρίστησε όσους ψήφισαν και όλα τα στελέχη, τονίζοντας ότι «θα ανταποκριθούμε στην ευθύνη αυτής της μεγάλης συμμετοχής. Σχολίασε ότι αυτή η συμμετοχή δείχνει την αγωνία του κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ

  2. πούπουλα, πούπουλα φτερούδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Με το Οκ από το USA υπήρχε πιθανότητα να μην βγει

    1. ΠΙΠΟΥΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Comments are closed.