Η Χεζμπολάχ απείλησε ευθέως την Κύπρο αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει βάσεις στο νησί

Κοινοποίηση:
xezmpolax

 Μεγάλη ανησυχία προκαλεί τόσο στη μεγαλόνησο όσο και στη διεθνή κοινότητα η σημερινή ευθεία απειλή της Χεζμπολάχ κατά της Κύπρου.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα σε σημερινές του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων: “Αν η Κύπρος βοηθήσει τον σιωνιστικό εχθρό σε [έναν ευρύτερο πόλεμο], θα θεωρηθεί μέρος του πολέμου και η αντίσταση θα την αντιμετωπίσει ως μέρος του πολέμου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. οπως εχουμε ξαναπει…το ιραν θα επιτεθει 2 φορες και θα διαλυσει το ισραηλ…και ολοι οι εβραιοι θα διασκορπισθουν ξανα στην ευρωπη…και εννοειται θαρθουν ελλαδα,κυπρο και ουκρανια…γιαυτο στελνουν τοσα οπλα στην ουκρανια,για να ταχουν οι εβραιοι…γιαυτο φτιαχνουν μετρο στη σαλονικα,για τους εβραιους μεταναστες!φυσικα εβραιοι(καθολικοι) και μουσουλμανοι ειναι φιλαρακια..και ο κοινως εχθρος τους ειναι…οι χριστιανοι!μετα τη καταστροφη της ιερουσαλημ+τους ισραηλ,ξεκινα ο ΓΠΠ!

    1. Άλλη μια αποτυχημένη “προφητεία” από τα κεντρικά γραφεία fake news των Ρώσων στα Σκόπια. Πες μας τώρα και για την Μπάμπα Βάνγκα που προβλέπει μια Μεγάλη Ρωσία και μια ανύπαρκτη Ελλάδα (ναι, υπάρχει και τέτοια “προφητεία”, μόνο που αυτή δεν την παρουσιάζουν στους Έλληνες “πελάτες” τους)!

  2. Πολύ καλά τα είπε! Ας βάλουν μυαλό οι λαθρολαγνοι αγγλολαγνοι σιωνιστές εβραιοκωλοι Κυπραίοι

  3. Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΛΕΕΙ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…. ΛΙΩΣΙΜΟ. ΤΕΛΟΣ.

  4. Μπραβο στην Χεζμπολαχ !!!!!! Η Κυπρος ειναι πλεον Συντεταγμενες κ ολη πουλημενη στους Αγγλοσαξονες κ τους Ιουδαιους . Η Προδοτικη Κυβερνηση Χριστοδουλιδη κανει οτι μπορει για να σκλαβωσει τους Κυπριους με τις αντιστοιχες Βαλιτσες με μετρητο !!!! Κυπριοι αδελφια ξεσηκωθειτε , συλλαβετε την Κυβερνηση κ πεταξτε τα Αιμοβορα DNA Εχιδνων στην Θαλασσα κ πνιξτε τους . Ξυπνηστε μαλακες γιατι σας πανε οπως κ εμας για σφαξιμο . Μας εχουν μπλεξει στους Πολεμους τους ενω θα επρεπε να ειμαστε ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ εως ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ με τα Γεννηματα Εχιδνων .

    1. αν επικρατησει στο πλανητη αυτοσ ο μουσιας και το ισλαμ θα σε βαλει στα τεσςσερα να προσκυνασ τον αλαχ και μετα ωθομανικο.ενω οι εβραιοι δεν σου κανουν τιποτα πληρεις ελευθερια.πλακα μας κανεισ θα ειναι οι γυναικεσ με στολη παπα και μπουρκα?εγω θελω να βλεπω κολαρακια.

    2. Τι λες ρε σλαβογενή ρωσοπόντιε εθνικομπολσεβίκε; Τι σχέση έχει η Κύπρος με το Ισραήλ, κι από πότε γηγενής Έλληνας δηλαδή μη αλβανογενής/μη σλαβογενής/μη ρουμανογενής/μη τουρκογενής/μη ρωσογενής/μη αραβοκρητικογενής υποστηρίζει ισλαμιστικά σκυλιά, ιδιαίτερα όταν απειλούν τον Ελληνισμό; Μερικοί είσαστε το λιγότερο αδιάβαστοι, τόσο πολύ που σας γλεντάνε μέχρι και τα τηγάνια και οι σχιστομάτικες βουλγάρικες αδερφές των σκοπίων στο facebook με κάτι ανιστόρητες ασυναρτησίες τους! Σκατάδες ψευτοπατριώτες, χειρότεροι και από τα κομμούνια που τουλάχιστον λένε πως δεν είναι Έλληνες και ομολογούν πως θα μας πολεμήσουν γιατί είναι όλοι τους αλλοδαποί στην καταγωγή, όπως πχ ο αλβανογενής/αλβανίτης/αλβανοτσάμης Τσίπρας!

Leave a Response