Η ακρίβεια οδηγεί τους Έλληνες σε απόγνωση, αντικλεπτικά μέχρι και στις σαρδέλες κλέφτες της ΝΔ!

Κοινοποίηση:
ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη κι αυτό είναι πως έχει γίνει κυνική σε ζητήματα που αφορούν την βιολογική επιβίωση χιλιάδων Ελλήνων με αποτέλεσμα το να μην μπορούν οι γονείς να θρέψουν τα παιδιά τους να την αφήνει «παγερά» αδιάφορη.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανυπολόγιστη κρίση ακρίβειας σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, στήνει «σόου» με κάμερες σε σούπερ μάρκετ ώστε να διαφημίσει το αποτυχημένο «καλάθι του φτωχού».

Η μεσαία ελληνική τάξη, η οποία δήθεν θα στήριζε η Ν.Δ., βλέπει τώρα το βιοτικό της επίπεδο να πέφτει ραγδαία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η πλάκα είναι ότι δεν τα κλέβουν Έλληνες συνήθως αλλά αλλοδαποί χθεσινοί.

  2. Ρε σείς στα Σουπερ Μαρκετ θα φτωχαίνατε πολύ αν σας κλέβανε και καμμιά σαρδέλλα; Και στα παιδικά γάλατα ρε αθεόφοβοι βάλατε αντικλεπτικά; Αντί να προσφέρετε δωρεάν στους μη έχοντες το παιδικό γάλα, που έχετε βγάλει ένα σκασμό λεφτά όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, βάζετε αντικλεπτικά σε βασικά είδη διατροφής; Ντροπή σας !!!

  3. Εδώ ανακοίνωσαν σε στρατιωτικούς ότι θα τους κόψουν το επίδομα παιδιών. Λες και έπαιρναν πολλά.

    Αντίθετα δίνουν 500 το κάθε παιδί στους λαθρό, και από την 1η Γυμνασίου και κάτω, στα σχολεία ιδίως της Αθήνας δεν βλέπεις Ελληνόπουλα πλέον.

    Αυτό λέγεται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού πληθυσμού, με τις πλάτες των μπάτσων, δικαστών και εισαγγελέων, και φυσικά του Εβραϊκού λόμπι των ολιγαρχών όπως ο Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος κλπ.

  4. 1. Έχουν πλάτες από έξω-τους στηρίζει η ελίτ 2. Ο λαός μάς είναι κατά βάση ραγιάς δεν αντιδρά 3. Υπάρχουν πολλοί …πάρα πολλοί βολεμένοι που θέλουν την ησυχία τους

Comments are closed.