Η απαξίωση του ελληνικού στρατού από έναν… Κασσελάκη

Κοινοποίηση:
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία είχε  διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλάμβανε τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ακολουεί μία επσιήμανση αναγνώστη:

Μια επισήμανση! Είναι απαράδεκτο και ιδιαίτερα προκλητικό και απαξιωτικο προς όλους αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν και θα υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, αλλά και τους μόνιμους υπαξιωματικους και αξιωματικούς των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, το θέατρο που στήθηκε από τοκ Κασελακη και την παρέα του και με την ανοχή του Ελληνικού Κράτους! Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή!!! Τι φιάσκο είναι αυτό να παρουσιάζετε ΤΑΧΑΜΟΥ Παρασκευή απόγευμα πριν το τριήμερο τς Καθαρας Δεύτερας, θα πάρει και πενθήμερο αδια με Σαββατοκύριακο εμπρός και πίσω και μετά θα πάει να πάρει το απολυτήριο του!!!!!! ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!! ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, όλων εμάς των υπολοίπων κοινών θνητών που υπηρέτησαν και υπηρετούν και θα υπηρετήσουν στον Ελληνικο Στρατο!!!!

Καλύτερα να το πλήρωνε ολόκληρο και να τελείωνε το θέμα εκεί! Το σόου που κάνει προσπαθώντας να μας εξεψτηλισει όλους εμάς που υπηρέτησαν, υπηρετούν, και θα υπηρετήσουν την Πατριδα μας, θα γυρίσει μπούμερανγκ στον ίδιο! Νομίζει ότι είμαστε ηληθιοι και αυτος είναι ο έξυπνος! Όμως δεν θα περάσει έτσι! Είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα καταλα βουν το θέατρο που μας παίζει αυτός ο θεατρινος!
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Είστε εμπαθείς και γελοίοι.
    Του το δίνει ο νόμος το δικαίωμα όταν είναι Έλληνας του εξωτερικού,καλά έκανε και το χρησιμοποίησε.
    Κάνετε σαν φασιστοειδη,και βγάζετε ζήλια και κακία.
    Η οικογένεια και η πατρίδα και η θρησκεία
    Υπηρετείτε από όλους μας όπως ο καθένας θεωρεί ότι το κάνει καλύτερα.
    Οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε καλούπια
    Ζήτω ο μελλοντικός πρωθυπουργοςΣτεφανος
    Ζήτω το Έθνος.

  2. σιγά τα ωά..απο τον Κασελάκη περιμένατε..οταν ο αρχηγος παρακολουθειτε και κανει την παπια
    αυτο δεν ειναι ξεφτύλισμα..μισθους μαζευουν οι γαλονάδες

  3. Τυχαιο; Δε νομιζω… Ήρθε ν καταστρέψει την ελληνικη οικογένεια, τον στρατο τωρα κ θ συνεχισει κ αλλου

  4. Αρε βοδια που πιστευετε οτι θα κοιμηθει και σε θαλαμο με φανταρια. Βοδια ε βοδια. Τρεξτε να τους ψηφισετε και θα σας στρωσουν καλα . Ο Κασελακης το εχει λυσει βοδια το μελλον του .Εσεις ?

  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗ

  6. 1996 σου κοιτούσαν την Κωλοτρυπίδα και αν ήσουν λούλης σε στέλνανε στο σπίτι.Τον Κασελακη αν τον είδαν την σούφρα θα λυποθημησαν.Μας δουλεύουν ότι υπηρέτησε.Τι να υπηρετήσει αυτή η κουνιστή έλεος δηλαδή.

    1. Και το 1983 που πηγα το ιδιο γινοταν δεν ξερω τωρα τι γινεται κι αν τους δινουν ακομα απολυτηριο

  7. Εμας δεν μπορει να μας ξευτιλισει , γιατι υπηρετησαμε κανονικα την θειτεια μας , αυτος ξευτιλιζεται με τα καραγκιοζιλικια του και για την ….εκδρομη που παει για 20 ημερες στην Θηβα!! Τους ομοφυλοφιλους τους εδιωχναν , δεν υπηρετουσαν , τωρα και μη χειροτερα!!

  8. οταν πηγα φανταρος ο γιατρος που μας εξετασε μας εβαλε να κανουμε επικυψη για να δει την κωλοτρυπιδα μας και να καταλαβει αν ειμαστε πουστηδες ή οχι. ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΥΨΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΣΕΛΑΣ?

  9. Το 2000 που μπήκα στο στρατό του πίσω γλεντηδες τους έστελναν στα σπίτια τους.

  10. Θα ταράξει στις πίπες τα φανταράκια η Κασελάκαινα! Θα φωνάξει και την Κούλα με την κουλάρα της για βοήθεια…

    1. συμφωνω φιλε. Πολυ Κουλόπαιδο ο Κυριάκος και ο Tyler. αχ Κουλάρα μου

Comments are closed.