Η αυτογελοιοποίηση ενός τραγικού Αρχιεπισκόπου: Την ώρα που η εισαγγελέας του Α.Π. Γεωργία Αδειλίνη ψάχνει προς πάσα κατεύθυνση για τις ευθύνες όσων χειρίστηκαν χρήματα αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία ο Ιερώνυμος εξέφραζε την βεβαιότητα του στον Αγοραστό πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες του κόσμου – Οι πολίτες απαιτούν την παραίτησή σας Μακαριώτατε

Κοινοποίηση:
agorastos-arxiepiskopos

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό συναντήθηκε σήμερα στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στη μιζα και στη λαμογια ειναι πρωτη η αρχιεπισκοπη του τραγου

  2. Μετά τους μακαριστούς Αρχιεπισκόπους ΣΕΡΦΕΙΜ & ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, το απόλυτο 0000….

  3. Αρχιεπίσκοπος του σατανα είναι λιαπης ο Τουρκάλβανος .
    Τώρα βέβαια για κάτι θρησκόληπτους και θεούσες νομίζουν ότι είναι αρ επίσκοπος της Ορθόδοξου Εκκλησίας .
    Αυτοί μαζί με τους άθεους , ανώμαλους , κίναιδους και απατεώνες νομιμοποιούν το κατοχικό μπουρδελο που ερημώνει τον τόπο .

  4. Αλλο πνευματικη εκκλησια και αλλο κοσμικη εκκλησια!..Ο ιερωνυμος ειναι ο αρχηγος της κοσμικης εκκλησιας ,η οποια ειναι ενας δημοσιος κομματικος οργανισμος, τον οποιον πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος πολιτης.Ενδεικτικα, ο ιερωνυμος και οι μητροπολιτες εισπραττουν ~2.500 Ευρω το μηνα,δηλ. οσα παιρνω εγω στο Παν/μιο με 2 πτυχια, διδακτορικο, υφηγεσια, βιβλια ,εργασιες, συνεδρια, διδασκαλια, ερευνα…Αυτο αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια,δηλ. ο Λαος να πληρωνει την κοσμικη εκκλησια!…Οι αρχιεπισκοποι εναγκαλιζονται την εκαστοτε εξουσια και καταργουν π.χ. την Ανασταση του Χριστου…Υποτιθεται οτι η επιλογη των μητροπολιτων γινεται με την επιφοιτηση του Αγιου Πμευματος!…Εισθε και θεομπαικτες…Ολα γινονται κατω απο το τραπεζι..Η συναντηση του ιερωνυμου με τον εγκληματια αγοραστο αποτελει ηχηρη αποδειξη των επιχειρηματων μου..
    Ντροπη σας.Ο Λαος της Θεσσαλιας εχει πολτοποιηθει και σεις απολαμβανεταε στα ανακτορα το καφεδακι σας…Τωρα, ο αγοραστος ζηταει και την βοηθειαν του “αγιου πνευματος” μεσω του του αντιπροσωπου του ιερωνυμου , για να ξαναβγει…Καταντια..

  5. Μπορούν να μας πουν οι Μητρο-μπολίτες πόσα πήραν από την κυβέρνηση και δέχτηκαν το κλείσιμο των Εκκλησιών επί κοροιδοιού; Και την Ανάσταση στις 9; Και ειδικά ο Λιάπης γιατί έβγαλε τον Σταυρό του όταν πήγε να δώσει τρόφιμα στους μουσουλμάνους!

Comments are closed.