Η… εορταστική ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Πρέπει να παλέψεις»

Κοινοποίηση:
paliospyrou

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα Σάβατο 7 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και προχώρησε σε μία σχετική ανάρτηση, περνώντας παράλληλα, το μήνυμά της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της σε μία παραλία. Φορώντας μία ολόσωμη σαλοπέτα, το σκουφί της και μαύρα γυαλιά ηλίου, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΠΩΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ;;;; ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΠΟΝΟ;;; ΓΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΔΑ ΚΑΤΙ;;; ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!!!!!!

    1. Θα γράψω εγώ κάτι. Κουκλάρα η Εφούλα κ με προσόντα!
      Να μάθουν μερικές ότι όταν παίζουν με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, υπάρχει περίπτωση εκείνοι να αντιδράσουν άσχημα.

  2. Ενταξει συμπαραστεκομαστε σε αυτο που εχει παθει, αλλα μην το εκμεταλευεται και για δημοσιοτητα. Αντε να τη δουμε και υποψηφια για βουλευτίνα.

  3. “” «Πρέπει να παλέψεις» “” και η γη ειναι τετραγωνη…… ο κοσμος που ζει με αξιοπρεπεια και βιοπαλευει το ξερει αυτο παρα πολλα χρονια πριν το ανακαλυψεις και εσυ……….. παλευει καθημερινως, ωρα με την ωρα……

  4. Μονον στα Εμιρατα υπαρχει ψωμι!…Jean εσυ και η π. “φιλη” σου κατι σημαντικο γνωριζετε…Εδω στην Ελλαδιτσα δεν υπαρχουν προοπτικες.

  5. Γιατι συνεχίζεις να αβαντάρεις την βίζιτα….;;;;; μήπως κάνεις τίποτα δουλίτσες μαζί της….;;;

  6. ρωτησατε τους αναγνωστες σας αν θελουμε να μας ενημερωνεται για καθε π…. που κατι λεει??? το λεω γιατι θελετε και ψηφο – μαθετε λοιπον να ρωτατε- κ. χιο. Κ. χιο το makeleio.gr το διαφημίζεται για πατριωτικο σαιτ, οχι σαιτ στυλ τατιανας….

Comments are closed.