Η ισοπέδωση της Γάζας όπως τη βλέπει ο Νετανιάχου κι όπως τη ζουν στο έδαφος [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
gaza-

Οι ισραηλινές δυνάμεις ισοπεδώνουν τη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλάνα από τους μαζικούς βομβαρδισμούς. Τα πλάνα είναι από τον αέρα…Πριν από λίγο σε διάγγελμα του μίλησε για δύσκολη επιχείρηση που θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Στο έδαφος η εικόνα είναι άλλη…Τραγική. Το χειρότερο είναι ότι την απάντηση του Ισραήλ για τη φονική επίθεση που δέχτηκε δεν την παραλαμβάνουν εκείνοι που την έκαναν, αλλά όσοι απλά προσπαθούν να ζήσουν ένα ακόμη 24ωρο….Και αυτή η προσπάθεια κρατά πολλά, πάρα πολλά χρόνια.

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δηλαδή, τι θες να μας πεις τώρα; Να σταματήσει το Ισραήλ; Πήγαν σκότωσαν οι Παλαιστίνιοι, και τώρα που υφίστανται αυτοί τα ίδια, όλα πρέπει να γίνουν μέλι γάλα;
    Δυστυχώς, αυτός είναι ο πόλεμος, κι αν δεν νικήσεις τον εχθρό σου δεν πρέπει να σταματήσεις.
    Εμείς όταν πολεμούσαμε τους Τούρκους, τους Γερμανούς, για να αναφέρω τα πρόσφατα, δεν σκοτώναμε, δεν προξενούσαμε πόνο;
    Νομίζω ότι πρέπει να το δείτε με περισσότερη ψυχραιμία, οι συναισθηματισμοί, δυστυχώς, οδήγησαν τα πράγματα εδώ που είμαστε, και δεν ξέρουμε τι προοιωνίζονται και για την Ελλάδα, με την τόση “καλοκαρδία” μας.
    Ας σοβαρευτούμε όλοι. Οι στιγμές είναι όντως τραγικές και οι θάνατοι παιδιών, ένθεν κακείθεν, είναι φρικτοί. Τουλάχιστον το Ισραήλ προειδοποίησε τους ανθρώπους να φύγουν από τις συγκεκριμένες περιοχές. Τι να κάνει άλλο;

Comments are closed.