Η κοινωνία των δυο ταχυτήτων της ΕΛΙΤ είναι εδώ! Απίστευτο και όμως αληθινό! Δεξιά οι εμβολιασμένοι, αριστερά οι μη σε αγώνα μπάσκετ στο NBA!

Κοινοποίηση:
Madison Square Garden

Στη Νέα Υόρκη στο περίφημο Madison Square Garden το γήπεδο των θρυλικών NY Nicks, ο κόσμος για να παρακολουθήσει τον αγώνα χωρίστηκε σε εμβολιασμένους και μη.

Από τη μια πλευρά κάθισαν οι εμβολιασμένοι και η φωτογραφία θυμίζει εποχές προ κορωνοϊού και από την άλλοι πλευρά του γηπέδου κάθισαν οι ανεμβολίαστοι με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι φίλαθλοι που μπήκαν συνολικά στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΝΒΑ ήταν 15.000. Όσοι καθόντουσαν στους ανεμβολίαστους για να μπουν στο γήπεδο έπρεπε να επιδείξουν αρνητικό τέστ και να φοράνε τις μάσκες τους.

Για την ιστορία η ομάδα των Nicks ηττήθηκε από τους Atlanta Hawks με ένα καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο με 105 – 107

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αφού έχουν αρνητικό τεστ γιατί να φοράνε μάσκα ενώ οι άλλοι όχι;;;
    Θα έσκιζα κάρτα φιλάθλου διαρκείας κ.λ.π. και δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο. Αφού θέλουν μόνο πρόβατα ας πάνε μόνο τα πρόβατα.

  2. σωστη κινηση, οι ανευθυνοι αρνητες δε πρεπει να κολλησουν το κοσμο

  3. ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΜΠΟΛΙΑΡΙΔΕς ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ

  4. Μέχρι τώρα χωρίζανε στις κερκίδες τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων για να μην γίνονται συγκρούσεις, τώρα αλλάζει το ρεπερτόριο, τώρα χωρίζουνε τα ”καλά” πρόβατα από τα ανυπάκουα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικά θα δίδουν στα υπάκουα κάποια πλεονεκτήματα, ήτοι λίγο…σανό παραπάνω, εκτός και άν τα ανυπάκουα θα τα αφήνουν εντελώς νηστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Ξερει το αμερικα απο διαχωρισμους, ειναι μπουσουλας και για τα εδω φιντανια.
    Οι ανεμβολιαστοι πολυ μαλ@κες και πληρωσαν και εξευτελιστηκαν, ας μπαινουν σε ολα μονο τα εμβολιασμενα να δουμε αν θα εχουν τζιρο οι επιχειρησεις.

Comments are closed.