Η κοροιδία και η ταλαιπωρία των στρατιωτικών που έγιναν με το ζόρι οδηγοί ασθενοφόρων…

Κοινοποίηση:
166

Οι διαδοχικοί θάνατοι πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας αποκάλυψε τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό στο ΕΚΑΒ. Τι έκανε; Αποφάσισε να καλύψει τα κενά με προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Τι αντιμετωπίζει ένας στρατωτικός που υπηρετεί σε ακριτική περιοχή ως οδηγός ασθενοφόρου;

Πρόβλημα 1: 8 μέρες από την άφιξη του του  έχουν αλλάξει 3 σπίτια και αναμένεται κι άλλη μετακόμιση.

Πρόβλημα 2: απο τα χρήματα που θα πάρει  αν αφαιρέσουμε  το κόστος  των εισιτηρίων του πλοίου την  σίτιση του μένουν περίπου  16 με 17 ευρώ την  ημέρα (σύνολο παραμονής 30 μέρες),όπως γίνεται αντιληπτό δεν φτάνουν ούτε για ένα πλήρες γεύμα.

Πρόβλημα 3: μιλώντας με το Υπουργείο Υγείας τον παρέπεμψαν στην υγειονομική περιφέρεια που ανήκει το νησί, διότι όπως του είπαν  έχει εγκριθεί ημερήσιο κονδύλι 150 ευρώ ανά άτομο.Μιλώντας με την υγειονομική περιφέρεια του είπαν ότι ναι ισχύει το κονδύλι αλλά δεν ξέρουμε πως θα το διαχειριστουμε  ,το ψάχνουμε ακόμη!!!!!

Πρόβλημα 4: από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και τη διοίκηση της μονάδας του εισπράττει  ατέρμονη αδιαφορία.

 Πρόβλημα 5: ο πρώτος της τάξης τοπικός άρχοντας απαξιώνει μέχρι και σήμερα να συναντήσει τους στρατιωτικούς που έγιναν με το ζόρι οδηγοί  ασθενοφόρου.

Πρόβλημα 6: Ίσως το πιο σοβαρό και απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι το νησί διαθέτει στρατόπεδο οι στρατιωτικοί-οδηγοί ασθενοφόρου ζήτησαν φαγητό τους έδωσαν για 4-5 μέρες και μετά τους είπαν να  μην πάνε ξανά διότι δημιουργούν πρόβλημα στον στρατό…Οι οδηγοί ασθενοφόρων δεν ανήκουν στις ΕΔ;

Στο ΓΕΕΘΑ όλα καλά;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ένα ανοργάνωτο μπουρδέλο σε όλους τους τομείς και κανείς δεν νοιάζεται να δώσει λύσεις διότι οι περισσότεροι είναι ανίκανοι και μπετόστοκοι

  2. Αφού τώρα ο ΓΕΕΘΑ θα γίνει υφυπουργός γιατί να μην είναι κσλααααααα. Στρατηγοί έχουν γίνει υπηρέτες των πολιτικών αφού δεν ντρέπονται και φοράνε ακόμα την τιμηνενη στολή του Έλληνα στρατιώτη. Συμβουλή μου προς τους νέους μακριά από τον στρατό μην πάτε ΕΠΟΠ.,μην δηλώνετε σχολές δεν σας εξασφαλίζει τίποτα, ο μισθός δεν φτάνει ούτε για 15 ημερες.

  3. θα συμφωνησω απολυτα για δειτε ομως ακομα και το πιο τραγικο .ασκουμενοι εκαβιτες κανουν πρακτικη σαν πληρωματα ασθενοφορου ειναι πληρως εκπαιδευμενοι και δουλευουν κανονικα 8ωρα για 6 μηνες με οτι προκυψει και φυσικα ολη η πρακτικη τους γινεται χωρις αποζημιωση.δηλαδη δεν ειναι επιδοτουμενη η πρακτικη τους .γιατι πολυ απλα εδω και δυο χρονια δεν υπαρχει επιδοτηση απο καποιο εσπα. δηλαδη ζεις μεσα στον κινδυνο για οτιδηποτε σου συμβει για οτιδηποτε αντιμετωπισεις και δεν εχεις ουτε την στοιχειωδη αποζημιωση .καλα πηγε και αυτο το καλοκαιρι.

Comments are closed.