Η κυβέρνηση αλλάζει τα σχολικά βιβλία για να μη “θίγονται” οι Σκοπιανοί…

Κοινοποίηση:
1

Τη σύσταση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνώμων μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, η οποία θα εξετάσει εάν απαιτούνται αλλαγές στα σχολικά βιβλία που χρησιμοποιούνται στις δύο χώρες.

 

Σύμφωνα με την καταστροφική –για την Ελλάδα- Συμφωνία των Πρεσπών (άρθρο 8), η επιτροπή θα εξετάσει την αντικειμενική, επιστημονική ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων και εφόσον θεωρήσει κατάλληλο θα αναθεωρήσει οποιαδήποτε σχολικά εγχειρίδια και σχολικό υλικό (χάρτες, οδηγούς διδασκαλίας κλπ.), ώστε να διασφαλίσει ότι σε κανένα δεν περιέχονται αλυτρωτικές ή αναθεωρητικές αναφορές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με τις ευλογίες της κυβέρνησης στα παιδιά θα παρέχεται υποκειμενική γνώση πάνω στα ιστορικά ζητήματα ων δυο χωρών, αφού το περιεχόμενο των βιβλίων θα φιλτράρεται ώστε να μη… θίγονται οι Σκοπιανοί…

Το ελληνικό τμήμα της επιτροπής θα απαρτίζεται από επτά μέλη, με πρόεδρο τον υφυπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έχει να γίνει του ανιστορήτου το κάγκελο από την επιτροπή των ψευτοειδικών.

  2. Στο διάολο να πάνε οι προδότες της Μακεδονίας μας..!! και ακόμα παραπέρα αν γίνεται…
    Το παιδί μου , αν κάνω , θα το σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια αν μάθει στην Ιστορία ότι η Μακεδονία είναι Σκοπιανή…αλλά πρώτα θα καθαρίσω τον Υπουργό Παιδείας και ύστερα τους δασκάλους εκείνους που θα δεχτούν να διδάξουν την παραχάραξη της Ιστορίας μας.
    Επιτέλους όλα έχουν και κάποιο όριο και επιπλέον έχει χυθεί πολύ αίμα, Ελληνικό Αίμα από τους παππούδες μας για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας. ΟΧΙ πια , το τέλος των δοσίλογων και των προδοτών έρχεται…..!! Ολοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Ο καιρός γαρ εγγύς και Ελλήνων ήμαρ.

Comments are closed.