Η κυβέρνηση της Ν.Κορέας ανακοίνωσε πως αίρει τις απαγορεύσεις για τις εισαγωγές… «sex dolls»

Κοινοποίηση:
Β

Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, συμφώνησε να άρει την απαγόρευση της εισαγωγής των «κουκλών του σεξ» ή αλλιώς στα αγγλικά «sex dolls».

Παρόλο που δεν υπήρχε σχετικός νόμος για την απαγόρευσή τους, εκατοντάδες και χιλιάδες ήταν αυτές που κατασχέθηκαν σε ελέγχους που πραγματοποιούσαν ανά τα χρόνια οι αρχές, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι «διαβάλλουν τις όμορφες παραδόσεις της χώρας, καθώς και το δημόσιο αίσθημα».

Οι εισαγωγείς διαμαρτυρήθηκαν και προσέφυγαν δικαστικά για τις κατασχέσεις, με τα περισσότερα δικαστήρια να τους δικαιώνουν, διατάσσοντας έτσι τα τελωνεία να «απελευθερώσουν» τις κούκλες του σεξ.

Δικαστές, που κλήθηκαν να διαχειριστούν την υπόθεση, υποστήριξαν ότι οι «κούκλες» χρησιμοποιούνται στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων και δεν υπονομεύουν σε καμία περίπτωση την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Σήμερα μάλιστα, η Τελωνειακή Υπηρεσία της Κορέας ανέφερε ότι θα αρχίσει να εφαρμόζει την αναθεωρημένη κατευθυντήρια γραμμή για την εισαγωγή των sex dolls.

Στην ανακοίνωσή της σημείωσε, επίσης, ότι εξέτασε τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις και γνώμες από τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Ισότητας των Φύλων και Οικογένειας.

Οι τελωνειακές υπηρεσίες υπογράμμισαν, επίσης, ότι δεν θα άρουν το μπλόκο που έχει επιβληθεί στην εισαγωγή παιδικών sex dolls, καθώς και προσώπων γνωστά στη δημόσια ή στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ειδικότερα, ανέφεραν ότι παρόμοιο «βέτο» έχει ασκηθεί και στις πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και την Αυστραλία.

Το δικαστικό «θρίλερ» για την πώληση των sex dolls ενδέχεται να μην τελειώσει με την πρόσφατη απόφαση των δικαστικών αρχών της χώρας του κορεατικού κόλπου, καθώς αναμένονται αντιδράσεις τόσο από φεμινιστικές οργανώσεις, όσο και από οργανώσεις με έντονο το θρησκευτικό στοιχεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μήπως θα την προτιμούσατε από μια απαιτητική σύντροφο που έχει την απαίτηση να τη φτάσετε σε οργασμό ενώ εσείς ενδιαφέρεστε να τελειώνετε για να κοιμηθείτε γιατί αύριο πρέπει να πάτε στη δουλειά;;;

  2. Εσείς τι θα λέγατε αν σας έκαναν δώρο μια sex doll με τεχνητή νοημοσύνη;;

Comments are closed.