20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Η κόρη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ θέλει να γίνει «σαν την Τέιλορ Σουίφτ» – Τι της απάντησε ο ιδρυτής του Facebook

Κοινοποίηση:
mark1

«Μα μπαμπά, αγαπώ την Τέιλορ Σουίφτ!»

Ο συνιδρυτής της Meta και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, το πώς «χάλασε» το όνειρο της κόρης του να γίνει μια μέρα σαν την σταρ της ποπ Τέιλορ Σουιφτ.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας καλεσμένος στο podcast «Acquired» αποκάλυψε μια συζήτηση όπου φαινομενικά κατέπνιξε την επιθυμία του μεσαίου του παιδιού να γίνει σαν το παγκόσμιο είδωλο, όταν μεγαλώσει. «Την πήγαμε σε μια συναυλία της Σουίφτ και μας είπε: “Ξέρεις, μπαμπά, θέλω να γίνω σαν την Τέιλορ Σουίφτ όταν μεγαλώσω”», είπε ο Ζούκερμπεργκ. «Της απάντησα: μα δεν μπορείς. Αυτη η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη».

Ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε σχετικά με τις συμβουλές που θα έδινε σε νέους επιχειρηματίες. «Κάντε κάτι για το οποίο νοιάζεστε. Αν προσπαθείτε να διαμορφώσετε μια στρατηγική, μάθετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε» είπε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο ίδιος πάντως, όπως αναφέρει η nypost, δεν αποκάλυψε στους οικοδεσπότες του podcast γιατί χαρακτήρισε το επαγγελματικό τραγούδι ως «μη διαθέσιμη επιλογή» για την κόρη του, αλλά είπε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η August τελικά άλλαξε γνώμη. Το σκέφτηκε και είπε: «Εντάξει, όταν μεγαλώσω θέλω οι άλλοι να θέλουν να είναι σαν την August Chan Zuckerberg» είπε ο ίδιος. Συμπτωματικά, το μεσαίο του παιδί έχει το ίδιο όνομα με το κομμάτι «August» της Σουίφτ, που περιλαμβάνεται στο υποψήφιο για Grammy άλμπουμ της «Folklore».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta είναι θαυμαστής και υποστηρικτής της Σουίφτ. Τον Ιούλιο του 2023 παρακολούθησε την περιοδεία «Τhe Eras Tour» στη Σάντα Κλάρα με τη σύζυγό του Priscilla και τις κόρες τους και μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας βραχιόλια στα χέρια με τη λεζάντα «Life of a girl dad» («Η ζωή ενός πατέρα με κόρες»).

Μάλιστα για τη φαντασμαγορική συναυλία, φέρεται να έδωσε πολλά χρήματα για να αποκτήσει η οικογένειά του μια σουίτα ώστε να παρακολούθησε το θέαμα. Η σουίτα στο Levi’s Stadium της Σάντα Κλάρα υπολογίζεται ότι κοστίζει περί τα 50.000 δολάρια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 22 άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response