Η κόρη του Σκότους: Δολοφόνησε «εν ψυχρώ» τους γονείς της – Τους έθαψε σε αυτοσχέδιους τάφους

Κοινοποίηση:
kori1

Δηλητηρίασε τον πατέρα της και μαχαίρωσε τη μητέρα της για να καλύψει τα χρέη της – Ο κυνικός τρόπος με τον οποίο ομολόγησε στην αστυνομία

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως κατά τη δίκη μιας 36χρονης, η οποίa σκότωσε εν ψυχρώ τους ηλικιωμένους γονείς της και στη συνέχεια επί 4 χρόνια έπαιζε θέατρο, κρατώντας τους θαμμένους σε αυτοσχέδιους τάφους, σπαταλώντας την περιουσία τους και εισπράττοντας τις συντάξεις τους.

Η Βιρτζίνια ΜακΚάλοου, 36 ετών, δηλητηρίασε τον πατέρα της Τζον ΜακΚάλοου, ηλικίας 70 ετών, με συνταγογραφούμενα φάρμακα μέσα στο ποτό του και μία ημέρα αργότερα χτύπησε με σφυρί και μαχαίρωσε θανάσιμα την 71χρονη μητέρα της Λόις ΜακΚάλοου.

zeygos.jpg

Η καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστη ποινή 36 ετών, αφού παραδέχτηκε τις δολοφονίες τους μεταξύ 17 και 20 Ιουνίου 2019 σε προηγούμενη ακρόαση στο ίδιο δικαστήριο.

Είχε μεγάλα χρέη σε πιστωτικές κάρτες στο όνομα των γονιών της και μετά το θάνατό τους, συνέχισε να ξοδεύει τις συντάξεις τους.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ακύρωσε τις οικογενειακές ρυθμίσεις και συχνά έλεγε στους γιατρούς και τους συγγενείς της ότι οι γονείς της δεν ήταν καλά, ή σε διακοπές ή μακριά σε μεγάλα ταξίδια.

Ωστόσο, ανησυχίες για την τύχη του ηλικιωμένου ζευγαριού εκφράστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 από έναν γενικό γιατρό στο εγγεγραμμένο ιατρείο τους και η ομάδα προστασίας του Συμβουλίου της Κομητείας του Έσσεξ τις παρέπεμψε στην αστυνομία.

Ο γιατρός δεν είχε δει το ζευγάρι για αρκετό καιρό και είπε ότι ο άνδρας δεν είχε πάρει τα φάρμακά του, αλλά ούτε είχε προσέλθει σε προγραμματισμένα ραντεβού.

Διαπιστώθηκε ότι η κόρη ακύρωνε τα ραντεβού με διάφορες δικαιολογίες.

Όταν η αστυνομία ξεκίνησε αρχικά έρευνα για τους αγνοούμενους, η 36χρονη τους είπε ότι οι γονείς της ταξίδευαν και θα επέστρεφαν τον Οκτώβριο.

Έγινε έρευνα δολοφονίας και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν βίαια στο σπίτι στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, η McCullough ομολόγησε κυνικά ότι τα πτώματα των γονιών της βρίσκονταν στο σπίτι και ότι τους είχε σκοτώσει.

Η αστυνομία του Έσσεξ δήλωσε ότι τα έγγραφα που βρέθηκαν στη διεύθυνση «δημιούργησαν μια εικόνα μιας γυναίκας που προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατήσει τους γονείς της από το να ανακαλύψουν το βάθος της οικονομικής μαύρης τρύπας που συνέχισε να σκάβει, ενώ τους έδινε ψευδείς διαβεβαιώσεις για την εργασία της και τις μελλοντικές προοπτικές της».

Επιβάλλοντας την ποινή, ο δικαστής είπε στην κατηγορούμενη ότι είχε χρέος σχεδόν 60.000 λιρών πριν από τις δολοφονίες και ότι «διέθετε και διατηρούσε» ένα «περίπλοκο, εκτεταμένο και διαρκές δίκτυο εξαπάτησης» για μήνες και χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response