“Η μάσκα σκοτώνει”. Χαμηλό οξυγόνο, αύξηση θωρακικής πίεσης, αιφνίδιος θάνατος. Διάσημος Έλληνας παιδίατρος τινάζει στον αέρα την φάμπρικα με τα κινέζικα φίμωτρα του κολλητού βιομήχανου της φαμίλιας των βουλιμικών Ντορο- Μητσοτάκηδων

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser21-8

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 21-8-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

alitheia-aima-banner

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

1.indd 24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Παρασκευή 21-08-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Βασικά η άκρατη μαλακια επιφέρει αιφνίδιο θάνατο. Εάν ήταν έτσι όπως λέει ο γιδογιατρός θα είχαν πεθάνει όλοι οι Ασιάτες που φοράνε καθημερινά μάσκες εδώ και 40 τουλάχιστον χρόνια λόγω της ατμοσφαιρικής μόλυνσης.

  2. ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΑΣΟΚΝΔΟΥΛΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΑΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΩΝ…ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙ ΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  3. Tα «πλαστά πτυχία» είναι παρεπόμενο της φυγής στο εξωτερικό αποτυχόντων κατ΄επανάληψιν στις πανελλήνιες.
    Δεν διαθέτουν το απαραίτητο διανοητικό δυναμικό για να εισέλθουν και να αποφοιτήσουν από ΑΕΙ ή ΤΕΙ έτσι οι γονείς πληρώνουν για να διαθέτει το παιδί ή το κορίτσι ένα πτυχίο, έστω μαϊμού, για να έχει να πορεύεται στην ψεύτρα κενωνία.
    Το φαινόμενο παλαιό και είχε αρχίσει από Ιταλία την δεκαετία των ΄70. Ιταλοί καθηγηταί εδωροδοκούντο για να πιστοποιήσουν ότι π.χ ο τάδε είχε περατώσει το δεύτερο έτος Ιατρικής επιτυχώς, ώστε να έλθουν να εγγραφούν μέσω τότε του ΔΙΚΑΤΣΑ δια της πλαγίας οδού, ενώ είχαν αποτύχει στις εισιτήριες εξετάσεις.

  4. Στεφανε, αν μπορεσεις δες ποιος κονομαει απο μασκες! Δεν εξηγειται αλλιως! Ποιοι ειναι μετοχοι σε τετοιες εταιριες και εδω αλλα και παγκοσμιως! Δεν ειμαστε γιατροι, αλλα το να επιβαλλεις μασκα σε παιδακια που ακομα ο εγκεφαλος εξελισσεται κ αναπτυσσεται, φανταζει τρομακτικο!

  5. στεφανε χίο – για ψάξε μπάς ,και τα παιδιά του δρακουμέλ-βρυκόλακα-γρουσούζη…
    μήπως εχουν μετοχές στο εργοστάσιο μασκών στη λάρισα …
    εχουν βέβαια ΜΚΟ ….οπότε και απο εκεί κονομάνε….ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ …γερμανικών προδιαγραφών ….siemens-χριστοφοράκος κλπ

  6. O Θεόδωρος Σκυλακάκης επιτομή γενιτσαρισμού. Παιδί του κομματικού σωλήνα. Ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός τον είχε για λογογράφο κατά την πρωθυπουργία του. Διορισμένος σε διάφορα Δ.Σ κρατικών οργανισσμών και επιχειρήσεων υπό κρατικό έλεγχο. Το υπεύθυνο σχεδιασμό εκλογικού αγώνος και στις τρις εκλογές 1989-90 και 1993.
    Λιμπεραλιστής συνεργάτης του ελευθεριακού νεοταξικού ΚΠΕΕ (Κέντρο Πολιτικών Ερευνών κ΄Επικοινωνίας).
    Ιδρύει εταιρείες επικοινωνίας κ΄ αντιμετωπίσεως κρίσεων! Το 1999 προσχωρεί στο θνησεγενές κόμμα του Στ. Μάνου ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, το 2000 ο Κ.Κ β΄τον τοποθετεί στα ψηφοδελτια της Ν.Δ αλλά αποτυγχάνει. Το 2009 τον διορίζει ευρωβουλευτή. Διαφωνεί με την τοποθέτηση του Σαμαρά εναντίον το α΄Μνημονίου, αποχωρεί χωρίς να παραδόσει την έδρα.
    Ακολουθεί την Ντόρα στην ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας τον Νοε του ΄10. Μετά την αποτυχία για είσοδο του κόμματος στην Βουλή κατά τις πρώτες εκλογές του 2012 και την επιστροφή της Ντόρας στην Ν.Δ Σαμαρά, εντάσσεται στο αντεθνικό κομματίδιο του Στ. Μάνου ΔΡΑΣΗ του οποίου διετέλεσε τρίτος και τελευταίος πρόεδρος, διότι αρχές του 2017 το εντάσσει στην Ν.Δ του Κούλη, ως ομοϊδεάτες λιμπεραλιστές νεοταξίτες.

  7. Θα στείλετε ρε ραγιάδες τα παιδιά σας με μάσκα στο σχολείο?
    Είμαι περίεργος να δω τη στάση των δημόσιων υπαλλήλων δασκάλων,αν και γνωρίζω πως θα συμπεριφερθούν προκειμένου να πατάνε το pin με σιγουριά για χρόνια

  8. H Έλλη Στάη κατά κόσμον Ελισάβετ Τσαρλαμπά ήταν κόρη του βουλευτή της Ενώσεως Κέντρου, που απεβίωσε αιφνιδίως με την εκλογή του το 1964, όταν αυτή ήταν δέκα ετών. Μετά την αποφοίτηση της από το Αρσάκειο και το πτυχίο νομικής, μεταπτυχιακά στην Γαλλία. Πρώτος σύζυγος ο δικηγόρος Στάης, στο γραφείο του οποίου έκανε εξάσκηση. Ούσα ΚΚΕεσωτ αρχίζει δημοσιογραφική σταδιοδρομία στο επίσημο όργανο του κόμματος την Αυγή. Γνωρίζεται με τον διευθυντή ειδήσεων
    της ΕΡΤ Δημήτρη Κατσίμη, που την προωθεί, ενώ η Στάη τον κάνει δεύτερο σύζυγο της με τον οποίο αποκτά τον μοναχογυιό της Μάρκο.
    Μετά τον Κατσίμη συζεί με τον Διονύση Λιβανό, πρώην βουλευτή της ΝΔ, που είχε προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ.
    Στην φωτογραφία εμφαίνεται με τον τρίτο επίσημο σύζυγο της εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, τον οποίο είχε αποσπάσει από την άσπονδη φίλης της Όλγα Τρέμη.
    Η Τρέμη από τις ουρσουλίνες στο Οικονομικό της Νομικής και μετά ως κνίτισα δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη. Μετά τον Νίκο Μπίστη πρώτος επίσημος σύζυγος ο δημοσιογράφος Θοδωρής Καλούδης, γνωστός για την συμμετοχή στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Δεύτερος ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής ειδήσεων του MEGA, με τον οποίο απέκτησε ένα γυιό. Σε τρίτο γάμο με καθηγητή Ιατρικής!

Comments are closed.