Η μεγάλη επιστροφή του Σέρβου μαχητή Νόβακ Τζόκοβιτς στα κόρτ – Μεγάλη η αγάπη από τους θεατές

Κοινοποίηση:
Νόβακ Τζόκοβιτς

O Νόβακ Τζόκοβιτς ευχαριστεί από καρδιάς τους φιλάθλους στο Ντουμπάι και αυτοί από την πλευρά τους εκφράζουν αγάπη και συμπαράσταση στον κορυφαίο αθλητή.


O Σέρβος τενίστας επέστρεψε στη δράση μετά από 80 ημέρες, νίκησε άνετα 2- 0 σετ τον Ιταλό Λορέντζο Μουσέτι , αλλά δεν άφησε στη λήθη την ενδεκαήμερη δικαστική περιπέτεια στη Μελβούρνη με κατάληξη την απέλασή του από τη χώρα, λόγω της δεδομένης του άρνησης, για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊου.

«Προσπάθησα να μην παρακολουθήσω τον τελικό αλλά τον έβλεπαν όλοι, η γυναίκα μου τα παιδιά μου και αναγκάστηκα και εγώ .Αλλά ναι, συγχαρητήρια στον Ναδάλ»,δήλωσε ο Σέρβος τενίστας.

Στο Ακαπούλκο ο Ζβέρεφ με τον Μπρούκσμπι παραλίγο να δούν την ανατολή του ήλιου. Ο αγώνας τους άρχισε στη μία και 30 μετά τα μεσάνυχτα και τελείωσε με νίκη του Γερμανού τενίστα στις πέντε παρά πέντε το ξημέρωμα. Το ματς ολοκληρώθηκε χρονικά πιο αργά από κάθε άλλο στην ιστορία του τένις.

Στη Formula 1, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής , 40χρονος Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο, αποκάλυψε πως ο φετινός επανασχεδιασμός στα μονοθέσια ήταν το κίνητρο για την επιστροφή του στα γκραν πρι καθώς με το νέο πλαίσιο λειτουργίας αισιοδοξεί για διακρίσεις οδηγώντας την Αlpine Ρενό.

«Η ελπίδα είναι ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε ο ένας τον άλλον πιο κοντά στην πίστα, οπότε ίσως αυτό παρέχει περισσότερη δράση, περισσότερες ευκαιρίες προσπέρασης, συναρπαστικότερους αγώνες», δήλωσε ο Ισπανός πρωταθλητής.

Στο Κατάρ οι διοργανωτές του μουντιάλ για να διασφαλίσουν από τώρα για τον Νοέμβριο, την ποιότητα στους χλοοτάπητες, τους ψεκάζουν διαρκώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, με μείγμα ψυχρού αέρα και αφαλατωμένου νερού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σεβασμός και μόνο!! ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΆΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ

  2. Έχετε κοντή μνήμη γι΄αυτόν τον παλιοχαρακτήρα.
    Για θυμηθείτε τι έκανε 15 μήνες νωρίτερα αυτό το τομάρι έστειλε μερικές χιλιάδες κόσμο στην αγκαλιά του Covit και δεν γνωρίζουμε πόσοι εξ αυτών νόσησαν σοβαρά η πέθαναν, σκοτάδι!!!!!

Comments are closed.