Η νεολαία στους δρόμους για την Κύπρο!

Κοινοποίηση:
ΚΥΠΡΟΣ

Ακολουθεί ανακοίνωση, όπως εστάλη στο e mal της εφημερίδας μας.

“Στις 20/7/2023, ανήμερα της μαύρης επετείου από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974, συναγωνιστές από τις περιοχές Παπάγου – Χολαργού επιλέξαμε να τιμήσουμε τη Μνήμη των Ηρώων υπερασπιστών της Κύπρου, στο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων της περιοχής μας.

Στη συνέχεια, με το πανό μας στραμμένο προς το δρόμο, φωνάζαμε συνθήματα με τα διερχόμενα οχήματα και τους περαστικούς να μας επευφημούν. Στο τέλος, ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο. Η εγκάθετη -ξένων δυνάμεων-  “Μεταπολίτευση” ξεκίνησε με το «η Κύπρος κείται μακράν».  49 χρόνια τώρα απέδειξαν σε όλους τους τομείς ότι η “Δημοκρατία”τους απεργάζεται μόνο στο να εξαφανίσει το ελληνικό έθνος . Κατέστρεψαν την εθνική Οικονομία, την Παιδεία την έκαναν νεομαρξιστική και θεμελιώδεις θεσμοί όπως η Οικογένεια έχουν αποσαθρωθεί.

Σκοπίμως εδώ και 3 δεκαετίες γέμισαν τη Πατρίδα μας με εκατομμύρια αλλόφυλους που εισέβαλαν λαθραία. Παράλληλα, ενώ επεδίωξαν στο να έχει υπογεννητικότητα το ελληνικό έθνος, φτάνουν σήμερα να λένε ξεδιάντροπα ότι «το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί και με άλλους νεαρούς αλλόφυλους».  Μας λένε ευθέως ότι θα αντικαταστήσουν το έθνος μας και ο ελληνικός λαός συνεχίζει να τους ψηφίζει και να τους ανέχεται, πάντα με άλλα κίνητρα, αδιαφορώντας πλήρως για το τι έρχεται.

Προδοσία στη Κύπρο 1974 Προδοσία στα Ίμια 1996 Μνημόνια εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας από το 2010, Προδοσία της Μακεδονίας 2018 κ.α. Εμείς οι εθνικιστές έχοντας πλήρη επίγνωση της ιστορίας και του εγχώριου εχθρού μας, κρούουμε για άλλη μια φορά το κώδωνα του κινδύνου για μια νέα επερχόμενη προδοσία. Οι «Πρέσπες του Αιγαίου» είναι προ των πυλών και καλείται κάθε εθνικιστής να είναι σε επαγρύπνηση, να οργανωθεί με ομοϊδεάτες του και να συμβάλει στην ενημέρωση του υγιούς σκεπτόμενου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, να είναι έτοιμο πανελλαδικώς να αντιδράσει, ώστε να αποφευχθεί η μεγαλύτερη προδοσία στα χρονικά της Μεταπολίτευσης. Η Ελλάς αν περάσει αυτό, θα μετράει αντίστροφα υπαρξιακά.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός θα αποκοπεί διαπαντός από τη μητέρα Πατρίδα. Άμα θέλουμε να ζήσουμε λοιπόν, πρέπει να αγωνιστούμε.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΚΥΠΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ

ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: