Η ντροπιαστική απαξίωση των ενστόλων – Η αδιαφορία για τον Έλληνα πολίτη – Ψέματα χωρίς ντροπή – To twitter “δικάζει” τον Κούλη (Εικόνες)

Κοινοποίηση:

Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην ΔΕΘ για να εξαγγείλει υποσχέσεις ντροπιαστικές νομίζοντας πως μας κάνει και χάρη.

Με ψεύτικες υποσχέσεις και χωρίς ντροπή ο Μητσοτάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα πηγαίνουν καλά και νοιάζεται για τον ελληνικό λαό όμως η πράξεις του φανερώνουν την πραγματικότητα και τις αληθινές διαθέσεις του.

Είναι ξεκάθαρο οτι δεν ενδιαφέρεται για το πολιτικό κόστος με στόχο να υλοποίηση την ατζέντα που το έχουν επιβάλλει. Ακούμε κάθε χρόνο για μια τετραετία “σχεδίασης” μετά για μια τετραετία “υλοποίησης” όμως αυτές οι τετραετίες που αναφέρονται κάθε χρόνο στην ΔΕΘ είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν, εξάλλου μπορεί να επικοινωνεί με εξωγήινους ο Μητσοτάκης όπως έχει πει και ο ίδιος.

 

Μάλιστα όταν έχεις ένα σύνολο δημοσιογράφων που ρωτούν αυτά που θέλεις εσύ με έτοιμες ερωτήσεις που τις ξέρεις εδώ και μέρες μπορείς να πεις πολλές ιστορείς και ψέματα για να καλύψεις την ανικανότητα σου αλλά και εγκληματικά λάθη σου. Και ακόμα, τα κονδύλια για την προπαγάνδα διαφήμισης της γνωστής οικογένειας είναι πολύ περισσότερα από τα κονδύλια για την στήριξη της Ελληνικής και παραδοσιακής οικογένειας και του ελληνικού νοικοκυριού.

 

Οργή κι αγανάκτηση έχουν προκαλέσει από χθες στους ένστολους, οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, περί αύξησης των νυκτερινών.

Όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζονται για μία ακόμα φορά απαξιωτικά και ντροπιαστικά. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του γνωστού Ηρακλειώτη συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργου Πικράκη, ο οποίος ανήκει και στο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. «Να γελάσουμε ή να κλάψουμε, δεν ξέρω πραγματικά» σημειώνει, ενώ σε άλλο σημείο γράφει: «Ντροπή και πάλι ντροπή, ας πάρουν πίσω να μην τους τα στερήσουμε..»

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«”Μια μικρή αναγνώριση για την προσφορά τους. Κατέληξα εξαντλώντας κάθε δημοσιονομικό περιθώριο. Αυτοί που φορούν το εθνόσημο πρέπει να νιώθουν πως η πατρίδα είναι πάντα δίπλα τους”. Δήλωσε ο Πρωθυπουργός. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε δεν ξέρω πραγματικά. Μάλλον η κυβέρνηση μας περνάει για ζητιάνους ή κακομοίρηδες. Το 20% που ανακοινώθηκε στην αύξηση της νυχτερινής αποζημίωσης αντιστοιχεί σε 0.5 ευρώ περίπου μικτά την ώρα δηλαδή 15 έως 20 ευρώ τον μήνα για το 60% των αστυνομικών ΑΝ κάνεις τα νυχτερινά (που ελάχιστοι τα κάνουν όλα και ορισμένοι λόγω της φύσης της υπηρεσίας τους δεν εργάζονται καθόλου νύχτα) και στο τέλος του χρόνου ίσως η εφορία τα πάρει όλα πίσω ξανά.

Τόσο αξίζει μάλλον η νυχτερινή υπηρεσία για όσους παίρνουν αποφάσεις όταν όλοι ξέρουμε ότι τη νύχτα γίνονται η πλειοψηφία των σοβαρών εγκλημάτων και έχουμε τις περισσότερες επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών αυτές τις ώρες. Ντροπή και πάλι ντροπή ας τα πάρουν πίσω να μην τους τα στερήσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι μακακες που τους φυλάνε…έτσι πάρτε δύο ευρουλακια να τους φυλάτε καλύτερα αντί να τους πλακωσετε στα χαστούκια, καλά σας κάνουν, εκεί να μην μπορείτε ούτε ψωμί σε λίγο να πάρετε.

Leave a Response