Η ομάδα της πλατφόρμας Telegram απαντά σε κατηγορίες: «Δεν Υπάρχουν Καταχρήσεις»

Κοινοποίηση:
telegram

Η ομάδα του Telegram εξέδωσε πρόσφατα μια ανακοίνωση σχετικά με τον ιδρυτή της πλατφόρμας, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει και ότι αναμένει την άμεση επίλυση των ζητημάτων που έχουν προκύψει. Οι ισχυρισμοί περί καταχρήσεων στη λειτουργία της πλατφόρμας χαρακτηρίστηκαν ως παράλογοι από την ομάδα του Telegram, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή τους για διαφάνεια και ακεραιότητα.

 

«Το Telegram συμμορφώνεται με τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου του νόμου για τις ψηφιακές υπηρεσίες – η μετριοπάθειά του είναι σύμφωνη με τα πρότυπα του κλάδου και βελτιώνεται συνεχώς. Ο διευθύνων σύμβουλος της Telegram, Πάβελ Ντούροφ δεν έχει τίποτα να κρύψει και ταξιδεύει συχνά σε όλη την Ευρώπη. Είναι παράλογο να ισχυρίζεται κανείς ότι η πλατφόρμα ή ο ιδιοκτήτης της είναι υπεύθυνοι για καταχρηστική λειτουργία», ανακοίνωσε

Η ομάδα του κοινωνικού δικτύου Telegram ανακοίνωσε ότι αναμένει την άμεση επίλυση της τρέχουσας κατάστασης.

Το βράδυ του Σαββάτου, γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ιδρυτής της δημοφιλούς πλατφόρμας, Πάβελ Ντούροφ, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Le Bourget. Η σύλληψη συνέβη καθώς ο Ντούροφ αποβιβαζόταν από ένα ιδιωτικό τζετ, πιθανόν προερχόμενο από το Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, ο Ντούροφ, που κατέχει γαλλική υπηκοότητα, βρίσκεται στη λίστα καταζητούμενων της Γαλλίας για διάφορες παραβάσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του Telegram.

Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία στους χρήστες της πλατφόρμας και εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τη νομιμότητα των διαδικτυακών υπηρεσιών επικοινωνίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: