Η πολιτική “βρώμα” του Μάτσα! Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε η Υπουργός Τουρισμού με θέμα τις πυρκαγιές στο νησί της Ρόδου

Κοινοποίηση:
download (41)

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε η υπουργός Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη, παρουσία του ΓΓ Μ. Φλουρή, του ΓΓ ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη, του Προέδρου ΞΕΕ Α. Βασιλικού, με θέμα τις πυρκαγιές στο νησί της Ρόδου.

Το μήνυμα της κ. Κεφαλογιάννη ήταν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης : «Η Ελλάδα και ο ελληνικός τουρισμός έδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα τόσο μεγάλες και πολύπλοκες κρίσεις. Είναι αξιοθαύμαστη η στάση και η αντίδραση των κατοίκων της Ρόδου που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αλληλεγγύης και αυταπάρνησης. Ξέρουμε καλό όμως, ότι έχουμε περάσει σε μια νέα φάση προκλήσεων που χρειάζονται άμεσες απαντήσεις. Ως μεσογειακή χώρα αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και πρέπει να απαντήσουμε σε όλες τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας»

Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε πως η ομάδα διαχείρισης κρίσεων που έχει συσταθεί στο Υπουργείο Τουρισμού, λειτούργησε αποτελεσματικά και θα ενισχυθεί περαιτέρω καθώς συνέβαλλε αποφασιστικά στην άμεση αντιμετώπιση της κρίσης.

Παρότι η κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη και με επιφύλαξη μέχρι την αποτίμηση του συνόλου των επιπτώσεων στις πληγείσες περιοχές, υπάρχουν σκέψεις για την υλοποίηση μέτρων και μηχανισμών στήριξης τα οποία σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

Αξιοσημείωτο είναι πως γίνονται ήδη οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση προβολή του νησιού διεθνώς, ως ένας μοναδικά όμορφος και ασφαλής προορισμός, ενώ παράλληλα σχεδιάζονται δράσεις για το επόμενο διάστημα όπως η αναβαθμισμένη συμμετοχή της Ρόδου στη διεθνή έκθεση WTM στο Λονδίνο το Νοέμβριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ή μόδα αυτή ξεκίνησε τό 77-78, επί πράσινο φρουρών😁 Αλλά αυτή, πώς τολμάει καί λέει τέτοιες μαλακίες?? Πού στον διάβολο είσαστε κρυμμένοι ρε ζωντοβολα?? Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτή τό βιολί τση..
    Γιώργη,δεν την έκανες καλά τη δουλειά! Αν τούς είχες αφανίσει, όλα θά ηταν πολύ καλύτερα!!
    Αλλά ήσουν τρόμπας εκ τού αποτελέσματος..

  2. Ή μόδα αυτή ξεκίνησε τό 77-78, επί πράσινο φρουρών😁

  3. Γκρέτα Τούνμπεργκ από τα ΛΙΝΤΛ.
    Όλοι αυτοί οι δαίμονες, έχουν κασέτα και λένε τα ίδια. Κανακεύει τους Ροδίτες, πετάει μια κλιματική αλλαγή και αφήνει υπονοούμενα για λεφτά. Απευθύνεται στους χαζούς που την ψήφισαν.

  4. Δεν πάνε καλά..Τα μαύρα μας τα χάλια. Του χρόνου θα πατώσει ο τουρισμός. Ποιος θα αποφασίσει να επισκεφτεί τη χώρα μας όταν δεν του προσφέρουμε ασφάλεια; Εφυγε από το Τουρισμού ο Κικιλιας πηγε στο πολιτικής προστασίας και βιώνει το χάος. Αν πεις και δαυτην χαμένη στα προάστια είναι. Η κυβέρνηση του Κουλη έπεσε στα βαθιά πολύ γρήγορα και πολύ σύντομα θα αποτελεί παρελθόν. Μια τετραετία απραγιας σε όλα τα επίπεδα. Εσείς που τους δώσατε το 40.58% να προσέχετε τα νώτα σας, γιατί με αυτούς κινδυνεύετε πραγματικά.

  5. Η συζήτηση περί κλιματικής αλλαγής, γίνεται μεταξύ κώλων. Άσχετοι, πετάνε μαλακίες. Παλαιότερα λ, για την τρύπα του όζοντος. Ποια τρύπα ρε μαλακες, γίνονται τρύπες στα αέρια, ηλίθιοι; νόμοι των αερίων, σας λένε κάτι;
    Τώρα, σερβίρουν κλιματική αλλαγή και παρελάσεις κλανιαρηδων. Μαλακες του 95,32%, ακούτε τις μαλακίες των φαρισαίων που ψηφίσατε.

  6. μπράβο στον θείο σου, έκαψε την Ελλάδα για την μπίζνα των ανεμογεννητριών και κατέστρεψε τον Παναθηναικό, εύγε…

  7. Κλιματικη αλλαγη δια πασα νοσον και μαλακι@. Καλυπτουν το εγκλημα των εμπρησμων.Αρα ειναι συνενοχοι.

  8. στην κρητη εχει πιασει καμια φωτια η εκει ειναι η προστατευομενη περιοχη των μητσοτακη, ανδρουλακη, βαρδινογιαννη και λοιπων;

  9. Απευθείας από λεβεντοκλάνα εβραιοτουρκοκρητικοί.Μητσοτάκης,κεφαλογιάννηδες,βαρδινογιάννηδες.μαρινακιδες μπορούμε να γράφουμε μέχρι αύριο.Ρει όλοι από εκεόι κάτω?Αυτοί είναι γραικύλοι ψηφοφόροι οι γαμιάδες σας

  10. Καλημερα σας κ.Ολγα! Ξυπνησατε? Καφε ηπιατε? Πιο ξευτιλισμενη πεθαινεις!

  11. άσε τα πουτανιστικα με την κλιματική αλλαγή, γιατί ο θείος σου θα φυτέψει κάτι αγγούρια εκει κ. θα τρως τον αγλεορα πάνω στο αίμα κ. τις σάρκες νεκρών ζωντανών, όσοι απομείνουν μετά από τόση φρίκη.
    σκασε παλιοπατσαβουρα με την μαλακισμενη σας αλλαγή.
    σύρε να κλάψεις την θεια σου.
    ΗΛΙΘΙΑ. _

  12. Αμεση προβολη του νησιου ως τί;Κρανιου τοπο;η περιοχη με τις καροτσες;Αναπαρασταση της Κολασης ή ετσι γ@@μανε οι νταβατζηδες;Ή δεν καταλαβαμε[απο την τουριστικη κινηση] οτι οι Πρεσπες του Αγαιου ειναι το turkaegean και μαλιστα οικονομικα καταστρεπτικο;[τα επομενα,στο χωριο μου τα λενε εσχατη προδοσια]

  13. κλαίει επειδή ο καρκίνος θέρισε τη θεία της ! όταν θερίσει όλο της το σόι, τι θα κάνει, δηλαδή ;

  14. Θα βάλει ο θείος της αιολικά στα καμμένα.Κακο ψόφο να έχετε κοπριτες σατανιστες και όσοι σας ψηφιζουν κοπρόσκυλο όλοι σας.

  15. Βρε άχρηστοι δεν ντρέπεστε;;; Όλα τα έκαναν οι πολίτες…το κράτος πουθενά….8μερες καίγεται η Ρόδος….Παραιτηθειτε όλοι σας….

  16. ΝΤΡΟΠΗ, όλα τα ρίχνεται στην κλιματική αλλαγή.
    Θεωρείται ότι οι καταστροφές από πυρκαγιές είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ…
    Η ζέστη από μόνη της δεν ανάβει ΦΩΤΙΕΣ…
    Οι ανίκανοι, οι μη επαρκείς όπου κ οποίοι κι αν είναι, να ΦΥΓΟΥΝ

    1. συμπληρωνω οτι φωτια απο την ζεστη δεν παιρνει το δασος (αν υπαρχει κανενα γυαλι σπασμενο ειναι αδυνατον να περασει η ακτινα του ηλιου αναμεσα απο τα δεντρακαι να κτυπησει στο γυαλι) τα δαση το βραδυ τα φουντωνουν το γιατι το βλεπουμε μετα αντε βλαμενη να πεις μετα για τουρισμο να δουν τι????????????????? τις ανεμοπαπαριες σας?????????????

Comments are closed.