Η πολιτική προστασία του Μητσοτάκη! Πυροσβέστες να κοιμούνται στο χώμα δίχως διοικητική μέριμνα… ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κοινοποίηση:
δβδβδφβφ

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση από το Χ,  όπου όπως αναφέρει,  φωτογραφία δείχνει πυροσβέστες να ξεκουράζονται-κοιμούνται στο χώμα, στην κατάσβεση της φωτιάς στην Άνδρο. Ας σημειωθεί πως η πυροσβεστική στρατηγική υποδεικνύει, με ποιον τρόπο αντικαθίστανται και ξεκουράζονται οι πυροσβέστες πρώτης γραμμής και αντικαθίστανται από συναδέρφους τους.
 Marka2
@Marka2free
Η ντροπη σε μια φωτογραφία. Πυροσβεστες κοιμούνται κατάκοποι σε σοκάκια της Ανδρου. Αδιαφορια από τους νησιώτες, την δημοτική αρχή, το κρατος να τους βρουνε ένα κρεβάτι Δεν ήμασταν ετσι…
Εικόνα
 Και το 2023 – με την ίδια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον ίδιο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – είχε δημοσιοποιηθεί ανάλογο περιστατικόόταν ο πυροσβέστης Μίλτος Δεληγιώργης μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησή του με φωτογραφία, αντιπροσωπευτική των αντίξοων συνθηκών που βιώνουν οι πυροσβέστες στα πύρινα μέτωπα από ένα κράτος ανύπαρκτο που δεν τους παρέχει διοικητική μέριμνα, παρά μόνο…δήθεν ευχαριστίες των υπουργών του.

Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στην συγκλονιστική εικόνα που έγινε viral. Ο πυροσβέστης κοιμάται στην καμένη γη, έχοντας ως στρώμα τη μάνικα πυρόσβεσης, ύστερα από ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Ιτέα, στον Έβρο.

Πυροσβέστης

 Στο πάτωμα του καραβιού και στα τραπέζια κοιμήθηκαν ΚΑΙ οι Πυροσβέστες κατά την επιστροφή τους από τις φωτιές της Ρόδου το 2023.
Στο πάτωμα πλοίου κοιμήθηκαν οι πυροσβέστες που επέστρεφαν από Ρόδο – Εικόνες ντοκουμέντο
Νέο Δόγμα(πάμε και όπου βγει)= Μαύρες συνθήκες εργασίας για τους πυροσβέστες και επικοινωνιακά επιτυχία για τους διοικούντες.
Οι Σκέψεις μας στους Συναδέλφους που επιχειρούν στα Πύρινα Μέτωπα σε όλη την χώρα.!
Ντροπή στις ηγεσίες που επιτρέπουν να συμβαίνουν καταστάσεις σαν τις εικόνες ντροπής που βλέπει όλοι η Ελλάδα.
Πυροσβεστες να κοιμούνται στην άκρη του δρόμου σαν καραβάνι με λαθρομετανάστες που οδηγούνται από δουλέμπορους να περάσουν παράνομα τα σύνορα άλλων χωρών.
Για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο επιχειρούν οι ίδιοι πυροσβέστες στην Κερατέα και Σταμάτα χωρίς καμία μέριμνα για την αντικατάσταση τους…
Μετακινήσεις για ενίσχυση στα Μέτωπα από την Β.Ελλαδα στην Αττική και από την Αττική στην Χίο το ίδιο προσωπικό.
Κατάχρηση του Μέτρου της επιφυλακής χωρίς κανένα σεβασμό στον Άνθρωπο πυροσβέστη και την οικογένειά του.
Ισοπεδωτικά 36ωρα και 48ωρα σερί εργασίας εντός κι εκτός πεδίου, με τους πυροσβέστες να παλεύουν να διατηρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε κάθε νόμο της ανθρώπινης φύσης.
Και βέβαια για πληρωμή των ωρών υπερεργασιας και αναγνώριση του επαγγέλματος του Πυροσβεστη ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό ούτε λόγος…
Όσο επικοινωνιακά και να προσπαθείτε να αλλάξετε την εικόνα, δε κρύβεται η μαυρίλα και η Σαπίλα.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ασθενοφόρο και φωτιά
Είναι αυτοί οι ίδιοι πυροσβέστες που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έστειλε τα ΜΑΤ να τους δείρουν και να τους ρίξουν χημικά,  όταν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες το 2021 συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας την άμεση ενίσχυση του Σώματος τους με έμψυχο δυναμικό, έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Γίνονται κι αυτά επί Μητσοτάκη: Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά, νερό και ξύλο στους πυροσβέστες που διαδηλώνουν (βίντεο) | AegeaNewsΓίνονται κι αυτά επί Μητσοτάκη: Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά και νερό στους πυροσβέστες
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response