Γεννήθηκε στο Κιλκίς, βαφτίστηκε με το όνομα Χαράλαμπος, και στην ηλικία των 9 ετών, γνώρισε τη σκληρή πλευρά της ζωής. Ενώ έπαιζε με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του, ένας γείτονας του, τον απομάκρυνε και τον βίασε. Δεν μίλησε στους γονείς του πότε για το περιστατικό, αλλά τον σημάδεψε για πάντα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν, δήλωσε ότι ο βιασμός επίσπευσε την κατάσταση της ομοφυλοφιλίας.
Αφήνει πίσω του το Κιλκίς και έρχεται στην ηλικία των 17 στην Θεσσαλονίκη. Το πεζοδρόμιο τον ελκύει. Εκεί μία παλαιότερη τραβεστί, του δίνει το όνομα Αλόμα. Από εκείνη την ημέρα αφήνει πίσω το παρελθόν και ξαναγεννιέται ως Αλόμα, ένα όνομα που σημάδευσε τη ζωή των τραβεστί στην Ελλάδα.
Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή για αυτήν. Κατεβαίνει στην Αθήνα στην ηλικία των 21. Τα πράγματα στην πρωτεύουσα είναι άγρια. Καθημερινοί καυγάδες, ξυλοδαρμοί, κυνηγητό μεταξύ ιερόδουλων και τραβεστί και η αστυνομία που δεν ανέχεται τη κατάσταση να ξεφύγει και να ενοχλήσει τη συντηρητική Αθήνα.
Οργανώνει αμέσως τις τραβεστί και ζητάει ισότιμη διαχείριση με τις γυναίκες ιερόδουλες, δικαίωμα στη «πιάτσα» μαζί με τις υπόλοιπες ιερόδουλες αλλά και να μπορούν να κυκλοφορούν με κραγιόν και γυναικεία ρούχα, χωρίς να απειλούνται με ύβρεις και ξυλοδαρμούς.
Η Αλόμα με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα καταφέρνει και βρίσκεται στο προσκήνιο. Το όνομά της ακούγεται παντού. Όχι πάντα για καλό σκοπό. Έχει διαφωνίες με τις υπόλοιπες τραβεστί, και συχνά καταλήγουν σε καυγάδες με ξυλοδαρμούς. Δεν σταματάει να έχει σχέδια. Το ένα της βήμα την οδηγεί αμέσως στο επόμενο.
Το 1980 γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε 3 ταινίες ποrνό. Οι ταινίες, «Τα καμάκια των τραβεστί», «Οι βλάχοι προτιμούν τραβεστί» και «Το σπίτι της μαντάμ Αλόμα» διαδίδονται σαν ιός στην Αθήνα. Η ίδια δηλώνει ότι όσοι το πρωί τις κυνηγούσανε, το βράδυ τις παρακαλούσανε.
Το 1989 ίδρυσε πολιτικό κόμμα, το ΠΑΚΙ, δηλαδή το Πανελλήνιο Κίνημα Ισότητας. Διοργανώνει καλλιστεία, πορείες, βγάζει περιοδικό. Αφιερώνει τη ζωή της στο πεζοδρόμιο και τον συνδικαλισμό. Είναι πάντα μπροστά, σχεδόν ποτέ με ειρηνικές διαθέσεις. Οι γύρω της μιλούν για πολύ βίαιο χαρακτήρα.
Το 1996 φυλακίζεται για εκβιασμό. Τα χρόνια περνούν. Τα προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κανόνες στη νύχτα αλλάζουν. Οι πιάτσες έχουν αλλάξει. Η Αλόμα κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις στη δεκαετία του 1990, αλλά τα φώτα γρήγορα την ξεχνούν.
Μένει μόνη, ξεχασμένη με μοναδική συντροφιά το σκύλο της. Ώσπου το 2015 βρίσκει τραγικό θάνατο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της. Έφυγε μόνη και ξεχασμένη από το κύκλο της
Σημαντικό να ειπωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήθελε να την φωνάζουν Αλόμα, αλλά με το βαφτιστικό του όνομα, ντύνονταν με ανδρικά ρούχα, και είχε αφήσει πίσω της, για πάντα, τη τραβεστί Αλόμα.
Η Αλόμα πραγματικά σεβόταν και την κανονικότητα και δεχόταν το ότι είναι διαφορετική χωρίς ξευτιλικια. Αξιοσημείωτο ο βιασμός ενός εννιάχρονος παιδιού από έναν βρωμερό που δεν αναφέρεται κάπου αν το πλήρωσε και ώπος επίσης η υποκρισία του κόσμου που το πρωί τις έβριζαν κάποιοι δήθεν κύριοι και το βράδυ τις παρακαλούσαν.Σεβομαι τη διαφορετικότητα και τις επιλογές του καθενός απλά δεν χρειάζεται η προκλητική αυτή συμπεριφορά των περισσότερων σημερινών διαφορετικών ατόμων.
εκτρωμα…
Προφανώς κάποιος άξιος κληρικός τον επανέφερε έστω και στο τέλος,άλλη εξήγηση δε μπορώ να δώσω,ας αναπαυθεί η ψυχή του αν μετανόησε πραγματικά(υπάρχει ελπίδα σωτηρίας μέχρι τελευταίας ανάσας)>
ΠΙστευω πλεον οτι επιτηδες ανεβαζετε τετοια πραγματα με (διαφορετικους ) για να μπαινουν οι γνωστοι -αγνωστοι και να βριζουν το διαφορετικο . άρα καθαρες τρολιές .
Οχι μεγαλε…την Αλομα δεν θα την βρισουμε γιατι ποτε δεν εδωσε δικαιωμα στην κοινωνια σε σχεση με τους τωρινους που θελουν ντε και καλα να μας περασουν την διαφορετικοτητα ως κατι το νορμαλ και κανονικο. Αυτους θα τους σκυλοβριζουμε 24 ωρες. Αμα ανηκεις στους συγχρονους διαφορετικους θα σε βριζω οσο θελω. Την Αλομα ομως και ολες της τοτε εποχης τις σεβομαι οπως σεβοντουσαν και αυτες την κανονικοτητα τοτε.