Η πρωταπριλιά στα 35.000 πόδια έκρυβε μια ωραία έκπληξη τελικά.
Τρεις διακεκριμένοι σεφ κι ένας Master of Wine, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Στέλιος Παρλιάρος και Κωνσταντίνος Λαζαράκης, βλέποντας την απόγνωση στα μάτια των επιβατών, αποφάσισαν να λάβουν δράση. Και έτσι σέρβιραν οι ίδιοι το μενού της Business Class, σε όλους τους επιβάτες.
Εσείς πως τα αντιδρούσατε εάν ο κυβερνήτης του αεροπλάνου σας ανακοίνωνε ότι η πτήση δεν θα έχει φαγητό; Σίγουρα δεν θα χαιρόσασταν. Το ίδιο, όπως φαίνεται, έπαθαν και οι επιβάτες της πτήσης A3824 της Aegean όταν συνέβη ακριβώς αυτό στα 35.000 πόδια….