Η πρώτη ανάρτηση Πολάκη με αιχμές: Χωρούν όλοι που θέλουν, μπορούν και αντέχουν

Κοινοποίηση:
0d16ebee2109f568e21eeffee48578f7_XL

Λίγο πριν ανακοινωθεί η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη και η ανάδειξη του ως νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έκανε ανάρτηση στο Facebook γράφοντας ότι «η νίκη θα είναι μεγάλη. Πάμε με όραμα, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα»
«Πάμε με όραμα, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα να χτίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία για να κυβερνήσει και να αλλάξει τη χώρα. Χωρούν όλοι που θέλουν, μπορούν και αντέχουν!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους σας από τα Σφακιά» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΟΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ .ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ

  2. Έλληνας, πολύ σωστά. Θα τους διώξει ο πούστης. Θα κρατήσει μερικούς που γνωρίζουν τα πράγματα για να τον κατευθύνουν και οι υπόλοιποι δρόμο. Καιρός να δουλέψουν. Μακάρι να διώξει και τον κοπρίτη, θα του γυρίσει μπούμεραγκ το μίσος του για την Ελλάδα και η κακία του.

  3. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ. ΒΟΥΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΛΥΤΟΣ.

  4. To γνωστο μαντροσκυλο του Τσιριζα και οι γνωστες αρλουμπες που κατα καιρουσ πετα για νανε αρεστοσ στα ανωμαλα αφεντικα του

  5. Αυτός κολλητος του Τσίπρα. Κασελλάκης πρόταση Τσίπρα. Άρα πολλακης θα στήριζε κασσελα.
    Ντροπή στο κρητικάρο. Μικρούτσικος τελικά

  6. για ποιον μιλατε κυριε πολακη για το λευτερη καβουριαδη στο λαικο οπου δεν του δωσατε μεθ και η γιατρος του η σκατοπουτανα ψυχογιου της φυτρας συριζα τον αποτελειωσε οπως ειχατε συμφωνησει με την αντιπολιτευση σας τοτε τα φαντασματα των υποκλοπων καταντησατε…ξεπερασατε και τον αληταρα μητσοτακη….δεν τελειωσαμε….εκτος αυτου ειστε ενα γλυωδες παλιοτομαρο οπου ασελγουσε σε αγορακια….ο λαος δεν ξεχνα

  7. Πρόσεξε γιδοβοσκε μην βρεθείς αποξω και αφού πήρε ο γκέι ότι ήθελε σε πετάξει σαν στιμμενη λεμονοκουπα.

Comments are closed.