Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Α.Τσίπρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του: Στο ΟΑΚΑ με τον Βαρδινογιάννη

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης δεν μπορούσε να λείψει από το μεγάλο ραντεβού του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα για τα πλέι οφς του Champions League.

O πρώην πρωθυπουργός, γνωστός για τα πράσινα αισθήματα του (τα οποία τόνισε και με το μπλουζάκι που φορούσε), είδε τον αγώνα με τον πρώην πρόεδρο των πράσινων Γιώργο Βαρδινογιάννη αποχωρώντας μάλλον πικραμένος  από τον αποκλεισμό.

Ο δεξιά πίνει μόνο μπύρες. Ο Τσίπρας έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει παχύνει σαν γουρούνι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Κοροιδαρες μονο μασονία ενώνει

  2. Στέφανε γύρισε από την καπιταλιστική Καλιφόρνια και έγινε μοσχαροκέφαλος. Το Μακελειό έτσι λέει τον Χαρδαλιά με τα μπόλια και τα λοκντάουν αλλά ο πινόκιο τους ξεπέρασε. Αν δεις το ύφος του Βαρδινογιάννη, είναι “Τι παραμύθια μου λέει πάλι”! Πινόκιο του 15μελούς, θα του έλεγες για τα παιδιά σου που μπορεί να πάνε και στο ίδιο ιδιωτικό με τα εγγόνια του Βαρδινογιάννη ο οποίος όμως είναι εφοπλιστής ενώ εσύ μπολσεβίκος των ανοιχτών συνόρων! Ρόμπα έγινες υπάλληλε του κατεστημένου και της Μέρκελ των μνημονίων που πρόδωσες μέχρι και το Δημοψήφισμα.

  3. Αφηστε το τσιπροπαιδι ησυχο ρε…τα εφαλτηρια βαζει της νεας καρριερας προς την πρωθυπουργια.Σε λιγα χρονια στο σβερκο μας θα τον εχουμε παλι,καρριεριστας ειναι.Τι θελετε να γινει,σουβλατζης?

  4. Ε, με ποιον άλλον θα ήταν….;;;; Δύο τρεις άθλιες μαφιοζοοικογένειες εχουν στείλει την Ελλάδα στον αγύριστο. Φυσικά, με την συναίνεση της πλειοψηφίας των αθλιων νεοελλήνων 🤮🤮

  5. Πως γίνετε όλοι οι μπολσεβίκοι να είναι δίπλα στο Μεγάλο Κεφάλαιο όπως το αποκαλούν; Καλά ο τσιπροζάεφ που τον ξέραμε τι προδότης ήταν. Ο άλλος της Βανδή που κάνει τον αριστερό και έβριζε τους Έλληνες που ψήφισαν Ηλία Κασιδιάρη(και όχι τον ανύπαρκτο Στίγκα του συστήματος) τι κάνει δίπλα στο μεγάλο κεφάλαιο; Η κουμμουνίστρια Κανέλλη από την Εκάλη μόνο λείπει και ο Τσίμας που μπολσεβίκοι και αυτοί ήταν συνέχεια δίπλα στον Βαρδινογιάννη και δούλευαν στα κανάλια του! Όλοι από το μεγάλο κεφάλαιο πληρώνονται και στο τέλος ξεμπροστιάζονται.

  6. Καλημερα σας ραγιαδες! Τωρα μαθατε το ρολο του γιαλαντζη αριστερου υποθηκευτη της χωρας και για τα εγγονια μας? ! Ντροπη μας!
    Τωρα αγομεθα και φερομεθα απο μια βλαμμενη γκεσταπιτισα λουγκρα! Τι τραβανε κι αυτοι οι…επικοινωνιολογοι!

  7. Όταν είσαι πουλημένος κάποια στιγμή αποκαλύπτεται. Το άλλο το μπυροβαρέλι από δεξιά και αυτός του συστήματος γι αυτό και αυτή η προβολή.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  8. Ρε το κάθαρμα, τώρα που ξεκουμπίστηκε έπεσαν οι μάσκες. Κολλητός των ολιγαρχών, των εχθρών του λαού και του Θεού. Η βλαχάρα, που δεν είχε δεύτερο βρακί να βάλει, θέλει και μεγαλεία. ΣΤΟ ΔΙΆΒΟΛΟ ΚΤΉΝΟΣ!

  9. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΝΑΝ ”ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

  10. Αριστερος του κωλου με Βαρδινογιαννη, με Παναγοπουλου, με Αγγελοπουλους, εντολες απο Αμερικα, μεγαλος Πινοκιο, στα αρχιδια του ολα, εδωσε Μακεδονια, μειωσε μισθους συνταξεις αυξησε ορια ηλικιας συνταξιοδοτησης και εδωσε με τους νομους του ιθαγενεια σε οτι αφρικανοασιατικο ον υπαρχει στην Ελλαδα, με την μονη προυποθεση να εχει τελειωσει δημοτικο, εκτος των τριων εκ. Συριοαφγανων που κουβαλησε.

  11. Τώρα καταλαβαίνετε ποιανών ανδρείκελο ήταν τόσα χρόνια

  12. Ήρθε για 5 χρόνια τα έκανε σκάλα το χειρότερο ανέδειξε τον κουλή με τις μ@λkies που έκανε και τώρα ως γνήσιος απόγονος του Τσε και του κάστρο παρέα με το κεφάλαιο που έβριζε μικρος,και δίπλα τους ο γαμπρός της χρονιάς.εν τω μεταξυ,ο μπισμπικης έκανε πιο πολύ για πρωθυπουργός από τον τσιπρα. Πόσο γελοίος παλιατσος κ κλόουν

  13. Απο Πρεσπες και Μνημόνια θα πήρε λεφτά να ζήσουν πλουσιοπάροχα και τα τρισέγγονά του για αυτο και δε τον ενδιαφέρει.

  14. Ο προδότης της Μακεδονίας, ο καταληψίας με τα παιδιά στο ιδιωτικό, έπρεπε να καλέσει και τον Ζάεφ. Από τη μία να έχει ο μπολσεβίκος το κεφάλαιο και από την άλλη τον Ζάεφ που τον αναγνώρισε μακεδόνα όταν ακόμα και οι Βούλγαροι αντιδρούν. Παραδίπλα να είχε και την Παγώνη και τον Τσιόδρα, ο εμβολιάκιας του κούλη που τον στήριξε στα μπόλια και στα λοκντσουν! Τράβα στη βίλα στο Σούνιο ρε πινόκιο που έκανες το ΟΧΙ ναι στο δημοψήφισμα που πήγες να δεις μπάλα και πάρε κανένα λαθρομετανάστη στη βίλα αφού θες ανοιχτά σύνορα!

  15. Πραγματικά έψαχνα να βρώ τον καντέμη του μάτς. Νάτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έλεγα και εγώ πώς με 10 τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες ούτε ένα γκόλ.
    ΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    1. Αν και γαυροι στο Ελληνικό πρωτάθλημα, σωστός. Την άξιζε την πρόκριση ο Παναθηναϊκός.

  16. δΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΨΥΧΑΣΘΕΝΗς ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ …..

  17. Αριστερος με δεξιες τσεπες και εχεστηκαμην για την επανεμφανιση του πινοκιο

Comments are closed.