Η τοπική κοινωνία της Λαμίας θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό του χαμογελαστού Γιάννη Κωστόπουλου

Κοινοποίηση:

Μια τραγική είδηση συγκλόνισε την κοινωνία της Λαμίας την Πέμπτη, καθώς ο 39χρονος Γιάννης Κωστόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο Γιάννης, πατέρας δύο παιδιών και αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας, βρέθηκε νεκρός στο πατρικό του σπίτι, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Επιτυχημένος επαγγελματίας αυτοκινητιστής, είχε αναλάβει μαζί με τον αδερφό του Κωστα με επιτυχία τη συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης μεταφορών, την οποία είχε ξεκινήσει ο πατέρας του.

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλων στην περιοχή. Ο ξαφνικός χαμός του σόκαρε όσους τον γνώριζαν, καθώς ήταν ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή και σχέδια για το μέλλον.

Η οικογένεια, οι φίλοι και η τοπική κοινότητα θρηνούν για την απώλεια ενός αγαπητού μέλους που άφησε το δικό του αποτύπωμα με την παρουσία και την προσφορά του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10.30, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Ροδίτσα Λαμίας.

Η τοπική κοινωνία θα θυμάται τον Γιάννη Κωστόπουλο ως έναν άνθρωπο με ακεραιότητα, καλοσύνη και αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

    1. Με δίκαννο στο υπόγειο του πατρικού του … Επειδή δεν τα δημοσίευσαν όλα

  1. Πολυ κριμα νεοι ανθρωποι …φευγουν και μενουν τα πολιτικα κοπριτες που μας Γ@μ@νε !!!!!!!!Να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει τα θερμα μου συλλυπητηρια στους συγγενεις !!!!!!!!

Leave a Response