Η «τρέλα του ανανά» κυριεύει την Ισπανία: Singles ξεχύνονται στα σούπερ μάρκετ και ψάχνουν τον… έρωτα

Κοινοποίηση:
ananas

Μια ισπανική τρέλα που ενθαρρύνει τους εργένηδες να αναζητούν συντρόφους στα… σούπερ μάρκετ χρησιμοποιώντας ανανάδες (!) έχει οδηγήσει σε χαοτικές σκηνές, με την αστυνομία μάλιστα να καλείται για την αποκατάσταση της τάξης.

Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί «ελεύθεροι» Ισπανοί προσέρχονται στα υποκαταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Mercadona μεταξύ 7μμ-8μμ αναζητώντας τον έρωτα, χρησιμοποιώντας ως κωδικό… έναν ανανά τοποθετημένο ανάποδα στο καρότσι με τα ψώνια.

Το trend φαίνεται να έγινε viral μετά τα χιουμοριστικά βίντεο της Vivy Lin στο TikTok με την ίδια να σπρώχνει ένα καροτσάκι σε κατάστημα Mercadona.

«Η ώρα για να βρεις δεσμό στο Mercadona είναι από τις 7μμ έως τις 8μμ».

@phillyfoodiedad Tried the #upsidedownpineapple at the #supermarkt today. What did I do wrong? #upsidedownpineappleclub #upsidedownpineapplecommunity ♬ Sugar, Sugar – The Archies

Ένα τραγούδι, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οδήγησε περαιτέρω στην επιτυχία της τάσης. Ενδεικτικά οι στίχοι: «Στο τμήμα του κρασιού / Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή / Ψάχνοντας για κάποιον ξεχωριστό / Που χρειάζεται η ψυχή μου».

Το πράγμα όμως φαίνεται πως γρήγορα ξέφυγε!

Στη Μαδρίτη υπήρξαν αναφορές για ομάδες εφήβων που έσπρωχναν καροτσάκια σε καταστήματα το βράδυ, χωρίς να αγοράζουν προϊόντα. Ένας άνδρας ντύθηκε «γιγαντιαίος ανανάς» μέσα σε κατάστημα στο πλαίσιο του μπάτσελόρ του. Στο Μπιλμπάο, πάλι, η αστυνομία κλήθηκε σε υποκατάστημα της Mercadona μεταξύ 19:00 και 20:00 λόγω των σκηνών χάους που εκτυλίχθηκαν, αν και δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ανάποδος ανανάς χρησιμοποιείται ως… σύμβολο για πονηρούς σκοπούς. Παραδοσιακά βεβαία χρησιμοποιείται ως κώδικας για όσους ενδιαφέρονται για swinging, προκειμένου να βρουν ο ένας τον άλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response